Pihajuhlat kokosivat lähes 8 000 asukasta juhlimaan 70-vuotiasta Asuntosäätiötä – katso videoilta tunnelmia

Asuntosäätiö on tarjonnut onnelle osoitteen jo vuodesta 1951 alkaen.

– Halusimme kutsua erityisesti asukkaamme mukaan juhlimaan 70-vuotiasta Asuntosäätiötä ja suomalaisia koteja. Korona-aikana koimme pihajuhlat oivalliseksi juhlintamuodoksi. Yllätyimme juhlien valtavasta suosiosta: pihajuhlia on ollut noin 200 ympäri Suomen lähes 30 eri paikkakunnalla. Uskomme, että tämä kertoo yhteisöllisyyden tärkeydestä, kertoo Asuntosäätiön viestintä- ja markkinointijohtaja Johanna Otranen.

Hyppää mukaan juhlatunnelmaan katsomalla videot:

 

Katajamäentiellä Porvoossa pihajuhlat yhdistettiin talkoisiin. Uudenkylänmäellä Espoossa pihajuhlat järjestettiin 70-luvun hengessä.

Tyrskykujalla Espoossa juhliin ja pihatalkoisiin osallistui asukkaita vauvasta vaariin. Gutzeitintiellä Kotkassa juhlijoita viihdytti trubaduuri.


Lisää juhlatunnelmia Kotimaisema-lehdessä
asuntosaatio_70_vuotta_juhlavuosilogo_2021

Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Asuntosäätiö perustettiin vuonna 1951 kuuden kansalaisjärjestön Invalidiliiton, Mannerheimin Lastensuojeluliiton, SAK:n, Vuokralaiset Ry:n, Väestöliiton ja Virkamiesliiton (lakkautettu) toimesta.

Olemme aina uskoneet, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille. Unelma, joka syntyi Tapiolan puutarhakaupungissa 70 vuotta sitten elää tänään jokaisessa ovenavauksessa. Asuntosäätiö 70 vuotta -sivulle >


Lue seuraava juttu