Mistä koti nopeasti, kun elämäntilanne vaihtuu

Elämässä kaikki ei aina välttämättä mene ihan niinkuin Strömsössä.

Joskus edessä on vaikeita, mahdottomia ja välttämättömiä ratkaisuja, jotka johtavat siihen että moni palikka vaihtaa paikkaa ja elämän peruspilarit, kuten koti, menevät uusiksi.

Joskus voi tulla myös vastaan tilanne, jossa syystä tai toisesta uusi koti olisi saatava hyvin piankin, eikä aikaa ja energiaa miettimiseen, etsimiseen ja tutkimiseen juuri ole.

Päiväkotipaikka, mahdollinen koulun vaihtaminen, ilmoitukset muutosta, neuvolat, vakuutukset, sopimukset, muuttoasiat.... kun maailma kaatuu niskaan, on muistettavien ja hoidettavien asioiden lista pitkä. On hyvä tietää, että ainakin joillekin kotiin liittyville asioille - asuntonäyttörumballe, lainaneuvotteluille ja suurille rahallisille panostuksille on olemassa vaihtoehto.

Nopsakoti löytyy muuttovalmiina muutamassa päivässä

Nopsakoti on asumisoikeusasunto, ja hyvä vaihtoehto, kun uusi koti on saatava nopeasti. Elämänmuutokset ovat rankkoja kaikille, mutta erityisesti lasten kannalta on hyvä että vanhemmalla on muutama huoli vähemmän kannettavanaan.

Nopsakodin kautta koti löytyy muuttovalmiina 10 päivässä hakemuksen jättämisestä. Vaihtoehtoina on varmasti myös tarpeeksi tilavia asuntoja, jotta lapsillekin löytyy oma tilaa ja koko perhe pääsee mahdollisimman pian takaisin kiinni arkeen.

Muutostilanteissa rahavarat voivat olla tiukalla. Nopsakoti on kuluiltaan edullinen ja helposti saavutettava vaihtoehto. Asunnot on pintaremontoitu ennen uusia asukkaita, ja isännöitsijät huolehtivat kotien kunnosta - kuten myös mahdollisesti käytön myötä epäkuntoon menevistä kodinkoneista. Yllättävät asumiskulut ovat siis asia, jonka voi pyyhkiä pois huolilistalta.

Pysyvää asumista ilman pitkäaikaista sitoutumista

Kun uuteen kotiin on päästy, ja kaikilla on vielä muutoksista hämmentynyt olo, meille vanhemmille tärkeintä on varmistaa että lapsemme voivat hyvin ja että voimme tarjota heille turvaa ja vakautta. Toisin kuin esimerkiksi vuokrakodissa, Nopsakodissa voi asua niin kauan kuin elämäntilanne sitä vaatii, vaikkapa pysyvästikin.

Jos elämäntilanne kuitenkin ajan saatossa muuttuu, tarvittaessa Nopsakodista voi myös jatkaa matkaa ilman pitkäaikaista sitoutumista. Meillä saa viipyä niin kauan kuin on tarve, tai niin kauan kuin siltä tuntuu.

Tärkein pointtimme on tämä: vaikka maailma ja elämä heittelevät, olemme täällä sinua varten. Kaikesta selviää.