Siirry sisältöön
Kotimaisema

Tikkana tunnistamaan muuttolintuja  

Kuu kiurusta kesään! Ensimmäisten muuttolintujen joukossa saapuvat yleensä kiuru, pulmunen sekä joutsenet. Kiikareissa ilahduttavat kevään edetessä myös kurjet, peipot, västäräkit ja punarinnat – ja kevään merkki se on lokkikin!
Lue lisää
Kotimaisema

Fillarit kevätkuntoon

Näyttääkö polkupyörä talvehtimisen jälkeen siltä, että maanteille ei ole asiaa, mutta olet ihan pihalla, miten pyörä huolletaan? Ei hätää, yhdessä tästäkin selvitään!
Lue lisää
Tiedote

Kotitöiden inhokit ja suosikit selvillä

Kotityöt ovat väistämätön osa jokaisen arkea. Asuntosäätiön Kotionnellisuus-tutkimus paljastaa, että suosikkiaskareet vaihtelevat paitsi sukupuolen ja iän mukaan, myös alueellisesti. Ylivoimaista lempipuuhaa kautta Suomen on ruoanlaitto, kun taas inhokkilistan kärkeen kipuavat ikkunoiden pesu ja vessanpöntön puhdistus.
Lue lisää
Tiedote

Asuntosäätiön toimitusjohtaja Esa Kankainen: Asuntopolitiikkaa on tehtävä pitkäjänteisesti – ASO-järjestelmää tulee kehittää, ei lakkauttaa

Asuntopolitiikan poukkoilevuus vaikeuttaa rakennus- ja kiinteistöalan toimijoiden sekä kaupunkien ja kuntien toimintaa. Asuntopolitiikka on keskeisessä roolissa hyvinvointiyhteiskunnan kehittämisessä. Segregaation torjunnassa toimivaksi osoittautunutta asumisoikeusjärjestelmää tulee edelleen kehittää.
Lue lisää