01.06.2021

HRD-asiantuntija

perhe_sohvalla

Asuntosäätiö mahdollistaa hyvää asumista ja onnellisia koteja. Kehitämme turvallisia, kohtuuhintaisia ja kestäviä asuinympäristöjä. Olemme yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme noin 18 000 kotia 31 paikkakunnalla, asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille. Asuntosäätiö ei tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. 

Organisaatiomme kasvaessa haemme HRD-ASIANTUNTIJAA vahvistamaan HR-tiimiämme. Kehitämme aktiivisesti henkilöstökäytäntöjämme ja tapoja lisätä onnellisuutta työpaikalla. Olemme parhaillaan rakentamassa yhdessä koko henkilöstömme kanssa parasta työpaikkaa – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä hieman parempi. 

HRD-asiantuntijana olet osa kolmihenkistä HR-tiimiämme, jossa vastuuta ja tehtäviä jaamme joustavasti osaamisen, kehittymisen ja innostuksen mukaan. Tiimiimme kuuluvat sinun lisäksesi henkilöstöpäällikkö sekä laki- ja henkilöstöjohtaja. Apunamme on myös hallintoassistentti. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Viestintä ja markkinointi -tiimin kanssa, joka auttaa meitä onnellistavien tekojemme sanoittamisessa ja visualisoimisessa niin organisaation sisällä kuin ulospäin.  

Tehtäviisi kuuluu monipuolisia henkilöstöhallinnon ja osaamisen kehittämisen tehtäviä. Saat vastuullesi: 

  • Hyvä Duunifiilis -kokonaisuuden eli työhyvinvoinnin kehittämisen projektit ja palvelut, kuten tiimiaamiaisten, tyhy-päivien, työhyvinvointikampanjoiden ja vastaavien arjen ilahduttajien ideoinnin ja organisoinnin

  • henkilöstökyselyiden, työterveysdatan ja muiden HR-aineistojen koostamisen 

  • intramme HR-viestinnän 

  • rekrytoinnin ja perehdytyksen eri vaiheiden sekä HR:n vuosikelloon kuuluvien tapahtumien koordinoinnin 

  • ja koulutussuunnittelun  

  • sekä työsuojelun tehtäviä. 

Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa reilun sadan ammattilaisemme työhyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Ihmisläheisyys, kannustavuus ja toisten auttaminen sekä merkityksellinen työ ovat Asuntosäätiön yrityskulttuurin vahvuuksia, joiden varaan rakennamme yhdessä parasta työpaikkaa. 

Toivomme sinulta näyttöjä HR-toiminnon ja yrityskulttuurin kehittämisestä sekä soveltuvaa tutkintoa. Sinulla on kehittävä ote, näkemystä modernista HR:stä ja yrityskulttuurista sekä palo kasvaa ja kehittyä HR-ammattilaisena. Olet valmis haastamaan sekä itsesi että meidät uudelle tasolle matkallamme parhaaksi työpaikaksi. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja kattavat henkilöstöedut, kuten laajat työterveyspalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntaedut. Sinulla on mahdollisuus ajasta ja paikasta riippumattomaan työhön: voit työskennellä joko viihtyisissä toimitiloissamme Espoon Tapiolassa tai sinulle parhaiten sopivassa työympäristössä. Yhdessä varmistamme, että kohtaamme riittävästi, jotta työ sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera 22.6.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@asuntosaatio.fi.  

Rekrytointia hoitaa henkilöstöpäällikkömme Minna Saarni, joka antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Tavoitat Minnan parhaiten puhelimitse numerosta 020 161 2240 torstaina 10.6. kello 8–11, keskiviikkona 16.6. ja torstaina 17.6. kello 8–9.30.

Tervetuloa luomaan kanssamme onnellisia koteja ja laadukasta asumista – onnella on osoite!