02.04.2019

Asokotien lähes 700 leikkipaikkaa Lappsetin elinkaaripalveluiden piiriin

Lappset_playcare_tuusula_770x580

Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) ja Lappset Group Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen lähes 700 kiinteistön leikkipaikkojen elinkaaripalveluista. Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Yhteistyösopimus solmittiin joulukuussa 2018.

- Kyseessä on erittäin merkittävä yhteistyö molemmille osapuolille. Olemme erittäin iloisia siitä, että yhteistyö tukee kestävää kehitystä ja kiertotalousajattelua. Käytännön tarkastus- ja huoltotoimien lisäksi tulemme tekemään asiakkaalle 25 vuoden pitkän tähtäimen suunnitelman leikkipaikkojen elinkaaren aikaisen turvallisuuden ja toimivuuden varmistamiseksi, kertoo myyntipäällikkö Jens Lindgren PlayCaresta.

PlayCare elinkaaripalveluilla on laaja-alainen osaaminen ja yli 13 vuoden kokemus leikki- ja liikunta-alueiden tarkastuksista sekä huoltopalveluista. PlayCare-palvelut toimii kiertotalouden periaatteiden mukaisesti muun muassa huoltamalla ja korjaamalla olemassa olevia leikki- ja liikunta-alueita jatkaen niiden elinkaarta. Asokotien kanssa solmittu yhteistyö kattaa uusien leikkipaikkavälineiden asennukset, määräaikaistarkastukset, huoltotoimet, varaosat ja myös kierrätyksen.

- Asokotien tavoitteena oli löytää ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka pystyy ottamaan kokonaisvastuun leikkialueiden elinkaaresta. Lappsetin kanssa kehitetyllä yhteistyömallilla varmistetaan leikkipaikkojen turvallisuus ja tarkoituksenmukainen kehittäminen kaikissa Asokotien kiinteistöissä sijainnista ja elinkaaren vaiheesta riippumatta. Myös kustannustehokkuuden varmistamiseen on kiinnitetty erityistä huomiota, kertoo kiinteistöpäällikkö Kimmo Rintala Asokodeista.

 

Lisätietoja:

  • PlayCare, Jens Lindgren, Myyntipäällikkö, PlayCare Pohjoismaat, puh. 040 746 3608, jens.lindgren(a)lappset.com
  • Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit), Kimmo Rintala, kiinteistöpäällikkö
    puh. 020 161 2275, kimmo.rintala(a)asokodit.fi