02.05.2017

Hääpari haussa huippusuosion saaneisiin festarihäihin

festarihääkuva

Suomen suurimmat kesähäät tanssitaan jälleen 21.7., kun Asokodit tuo huippusuosion saaneen hääjuhlan takaisin Tikkurila Festivaalin päälavalle. Onnekas vihkipari valitaan hakemusten ja yleisöäänestyksen perusteella. Pari sanoo toisilleen "Tahdon" monituhatpäisen festivaaliyleisön edessä ja juhlii näyttävästi Asokotien järjestämässä kestityksessä. Rohkean hääparin haku alkaa nyt.

Perjantaina 21.7.2017 Tikkurila Festivaalin päälavalla kohoaa alttari, jolla Tikkurilan seurakunnan pappi Terhi Viljanen vihkii yhden onnellisen parin avioliittoon. Seremonian jälkeen hääpari ja heidän kutsuvieraansa juhlivat festivaalin VIP-alueelle rakennetussa erityisessä hääloungessa ruoka- ja juomatarjoilun kera. Ikimuistoinen hääohjelma koostuu kattauksesta kotimaisen musiikkitaivaan kirkkaimpia tähtiä.

Mielenkiintoisista ja uniikeista häistä innostuvan pariskunnan haku on käynnissä parhaillaan 2.5.–28.5.2017. Hakemukset lähetetään onnellaonosoite.fi-sivun kautta. Yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan hääpariksi 9.6.–2.7.2017.

Viime vuonna paikkaa festarialttarilla tavoitteli jopa 37 pariskuntaa ja yleisöääniä annettiin lähes 15 000. 

Festarihäiden taustalla on Asokotien halu auttaa nuoria pareja elämänsä alkuun. Häiden sponsorointi liittyy Asokotien ajatukseen siitä, että onnella on osoite. Hääparin yhteistä taivalta tulee vauhdittamaan myös Asokotien tarjoama häälahja; vuoden ilmainen asuminen Asokodissa.

 

Lisätiedot

Markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen, p. 020 161 2235, jaana.lahtinen@asokodit.fi, Asokodit

Vastaava tuottaja Heidi Hujanen, 040 531 2579, heidi@tikkurilafestivaali.fi, Tikkurila Festivaali

Kirkkoherra Janne Silvast, p. 050 369 3526, Tikkurilan seurakunta (suoraan seurakuntaa koskevat kysymykset)

 

http://onnellaonosoite.fi/

http://tikkurilafestivaali.fi/

 

Kuvat mediapankissa