05.02.2020

Tekninen isännöitsijä

tekninen_isannoitsija_asokodit_maakirjantie2-1

Nyt haemme kesätyöntekijää TEKNISEN ISÄNNÖITSIJÄN tehtävään.

Teknisen isännöitsijän kesätyötehtäviin kuuluu mm. korjaussuunnittelu, korjausten koordinointi, korjaushankkeiden valmistelu ja valvonta sekä muuttotarkastukset. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vastata omalta osaltasi asukasviestinnästä sekä yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat asukkaat ja urakoitsijat. Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu.

Tehtävä sopii mainiosti esimerkiksi rakennus- tai LVI-insinööri opiskelijalle. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään kannustavan, yhteen hiileen puhaltavan ja työstään kiinnostuneen tiimiin jäsenenä. Työsi tulee koostumaan vaihtuvista ja sopivasti haastavista kiinteistön kunnossapitoon sekä asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä. Meillä työntekijään luotetaan ja saat vapautta työskennellä omalla otteellasi. Tiimin ja lähiesimiehen tuki ja apu aina tarvittaessa käytettävissäsi. Asokotien toimipaikka sijaitsee tällä hetkellä Pasilassa, mutta kevään aikana muutamme uusin toimitiloihin Tapiolaan.

Toivomme sinulta:

  • Rakennus-/ LVI osaamista
  • asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • ongelmaratkaisukykyä
  • yhteistyökykyä, neuvottelutaitoja ja joustavuutta

Tehtävässä tarvitset omaa autoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@asokodit.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Hae tehtävää 6.3.2020 mennessä

Lisätietoja: Teknisten isännöitsijöiden esimieheltä; Timo Helvelahti, 020 161 2273.

Asokodit – Onnella on osoite

Asokodit on osa Asuntosäätiö-konsernia, joka tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja ja Asokodit yli 16 000 asunnollaan maan suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Asuntosäätiö-konserni pyrkii toimissaan, tytäryhtiöidensä kautta, tuottamaan nykyaikaisia asuntoja ja painottamaan toiminta-alueidensa sosiaalisen monipuolisuuden tärkeyttä. Uskomme, että hyvää elämää ei voi suunnitella mutta hyvät elämisen puitteet voi.