06.09.2018

Haemme asiakasneuvojaa

muutto

Etsimme sinua asiakaspalvelua intohimolla tekevä asiakasneuvoja osaksi asiakkaamme Asokotien asiakaspalvelutiimiä, jossa tiimin tehtävänä on ratkaista monenlaisia asiakkaiden koteihin liittyviä asioita.

Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolista asiakaspalvelua, palvellen asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse, kasvotusten sekä chatissa. Asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taidosta on etua. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös sisäisten asiakkaiden palveleminen sekä kokousjärjestelyt.

Tulevalta asiakasneuvojalta odotamme

  • erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä aitoa halua toimia ihmisten kanssa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin puhelimitse, sähköpostitse, kasvotusten kuin chatissakin.  
  • innostunutta asennetta ja myönteistä otetta työntekoon
  • aktiivista ja vastuuntuntoista tapaa työskennellä
  • intoa oppia uutta ja halua kehittää omaa osaamista
  • aikaisempaa kokemusta kiinteistöalalta, asuntomyynnistä, isännöintitoimistosta tai monikanavaisesta asiakaspalvelusta

Viihdyt työympäristössä, jossa tilanteet muuttuvat nopeasti ja nautit työstä, jossa asiakaskohtaamiset ovat pääosassa ja työ vaatii moniosaamista. Sovit erinomaisesti asiakaspalvelutiimiin, mikäli työskentelet intohimoisesti yhteisen tavoitteen eteen kollegoidesi kanssa, haluat kehittää asiakaspalvelua sekä koet muutokset mahdollisuuksina luoda uutta ja arvostat vastuullista työtä, huumorintajua unohtamatta.

Asiakkaamme Asokodit tarjoaa sinulle osaamistasi haastavan työn kehittyvässä ja työntekijöitä kunnioittavassa työympäristössä sekä roolin tiimissä, johon kuuluu hyvällä otteella työskenteleviä asiakaspalvelun ammattilaisia

Onnella on osoite!

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan, puh. 030 6090 513. Parhaiten tavoitat Jaanan ma 10.9. klo 9-10 ja pe 14.9. klo 14-15.

Jos koet tehtävän omaksesi ja haluat työskennellä osana ammattitaitoista Asokotien asiakaspalveluitiimiä, niin jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 17.9.2018 mennessä osoitteeseen kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.