06.11.2019

Korjausrakentamisen projektipäällikkö

DSC_5118a

Toimintamme kasvaessa, haemme ammattitaitoiseen ja rentoon korjausrakentamisen tiimiimme KORJAUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kiinnostavien projektien parissa sekä asiantuntevan, ketterän ja sitoutuneen organisaation taustatuen. Meillä työntekijään luotetaan ja saat vapautta työskennellä omalla otteellasi. Tiimin sekä lähiesimiehen tuki ja apu ovat aina tarvittaessa käytettävissäsi. Asemapaikkasi sijaitsee tällä hetkellä Länsi-Pasilassa, mutta ensi kesänä pääset muuttamaan kanssamme uusiin tiloihin Tapiolaan. Tehtävä on uusi ja vakituinen.

Tehtäviisi kuuluvat hankkeiden aikaiset monipuoliset rakennuttajan tehtävät kuten hankesuunnittelu, ARA-menettely, kilpailutukset, konsulttien valinta ja urakkasopimukset. Vastaat projektien kannattavuudesta ja aikatauluista muistaen, että laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aina tekemisemme keskiössä. Korjaushankkeen alkuvaiheessa projektipäällikkö osallistuu myös hankesisällön määrittelemiseen. Lisäksi vastuullesi kuuluvat mm. sisäisten aloituskokousten järjestämiset, suunnittelun ohjaaminen, työmaanaikainen yhteydenpito urakoitsijan kanssa, osallistuminen toteutuksen aikana tehtäviin päätöksiin sekä tiedottamiseen liittyvät tehtävät. Sinulla on lisäksi kokemusta ja näkemystä toiminnan kehittämisestä, löydät tarvittaessa myös uusia toimintatapoja ja osaat toimia sujuvasti myös asukasrajapinnassa. Olet joko kokenut korjausrakentamisen projektipäällikkö tai sinulla on vahva motivaatio kasvaa tulevaisuuden tekijäksi.

Arvostamme:

- kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä ja/tai halua sekä valmiuksia kehittyä alan osaajaksi
- tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta
- kykyä hallita kokonaisuuksia
- vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja sekä hyviä yhteistyötaitoja
- asiakaslähtöistä ajattelua ja toimintaa
- organisointikykyä ja asioihin tarttuvaa, positiivista asennetta.

Katsomme eduksi ARA menettelyn tuntemuksen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 20.11.2019 mennessä rekrytointipalvelu Experisin verkkosivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, p. 050 527 3453 ja Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, p. 040 7000 204.