07.06.2016

Keimolankaaren avajaiset

Kutsu Keimolanmäen avajaisiin ja asuntoesittelyihin 11.6.2016

Tervetuloa juhlimaan Keimolanmäen uuden asuinalueen avajaisia ja moottoristadionin avajaisten 50-vuotisjuhlia!

Kivistön kupeeseen on noussut Vantaan uusin asuinalue Keimolanmäki, jonka avajaisia juhlitaan lauantaina 11.6.2016 kello 10 - 14. Koko perheen ulkoilmatapahtumaan on vapaa pääsy.

Uusi asuinalue rakentuu entiselle Keimolan moottoristadionin paikalle. Alueen historia onkin esillä tapahtumassa, kun Scuderia Naftalin tuo paikalle kilpa-autonäyttelyn, jossa on mukana aitoja Keimolassa kisanneita ajokkeja.  Moottoristadionin avajaiskisat ajettiin 12.6.1966, joten avajaisissa juhlitaan myös radan 50-vuotisjuhlia.

Alueen nykypäivään puolestaan pääsee tutustumaan asuntonäytöissä, joita järjestetään Keimolanmäkeen kohoavissa asunnoissa.

Myös lapsille on tiedossa autoteemaista ohjelmaa, kun he pääsevät askartelemaan oman ajokkinsa Kurvisen autokorjaamossa sekä tutustumaan kaupungin lakaisukoneeseen ja pesuautoon.

Lisäksi ohjelmassa on vantaalaisen The Voice of Finland –ohjelmasta tutun Ilari Hämäläisen esiintyminen kello 12.00. Tapahtuman juontaa kilpa-ajaja ja radiojuontaja Emma Kimiläinen.

 

Katujuna ja kaikenlaista hyvää

Tapahtumaan kannattaa tulla julkisilla, sillä katujuna Puksu kuljettaa kävijät Kivistön asemalta (Vantaankoskentien asemarakennuksen edestä) tapahtumapaikalle. Tarvittaessa pysäköintitilaa löytyy osoitteesta Radioasemantie 5, josta Puksu myös ottaa kävijöitä kyytiin. Tapahtumapaikka löytyy esimerkiksi navigointilaitteesta helpoiten osoitteella Keimolankaarre 2 tai Leksankuja. Tutustu tapahtumapaikkaan kartalta

Avajaisissa on myynnissä monenlaista suuhunpantavaa, kun Jädelinö tuo jäätelökojunsa paikalle ja Timanttipartio tarjoilee vohveleita, Keimolan Kaiku makkaraa ja AliBaba kaikenlaista maistuvaa.

 

Asuntosäätiö Keimolanmäessä

Asuntosäätiölle valmistuu syyskuussa Keimolanmäkeen niin asumisoikeus- kuin vuokra-asuntojakin.

Vuokra-asuntoja on esitteillä viisi kappaletta osoitteessa Keimolankaarre 9 D.

Tule mukaan, jutellaan lisää.