07.12.2017

Asokodeille asuntoja Järvenpään hyvinvointikampukselle

Hyvinvointikampus__Lääkärikuja_Järvenpää_nettikuva


Järvenpään hyvinvointikampukselle tulee runsaasti asuntoja, viihtyisä viherpiha sekä päiväkoti ja palvelutalo. Lisäksi asukkaita tulee palvelemaan ns. korttelitupa asukastoimintoja varten. Tuvan yhteyteen avataan myös ravintola. Kampus sijaitsee aivan keskustan tuntumassa.

Hyvinvointikampuksen rakentaminen käynnistyy ensi keväänä ja koko kortteli on valmis vuonna 2020. Asokotien kohteen rakentaminen aloitetaan ensi kesänä. Ympärivuorokautinen päiväkoti avataan alustavien suunnitelmien mukaan vuonna 2022.

Asokotien kohteeseen Lääkärikuja 5 C tulee 49 asuntoa. Kooltaan asunnot ovat 26 – 71,5 neliöisiä. Korttelin pysäköintiratkaisu toteutetaan maanalaisen autohallin avulla siten, että porrashuoneisiin päästään sisätilojen kautta autohallista. Lääkärikujalta on Järvenpään rautatieasemalle vain kymmenen minuutin kävelymatka.

- Urakkaneuvottelu toteutetaan ensi keväänä ja sen jälkeen tiedämme, minkä hintaisia asunnoista tulee. Asumisoikeusmaksu on 15 % huoneiston hankintahinnasta. Uskomme, että kohde kiinnostaa erinomaisen sijaintinsa ja kampukselle tulevien palveluiden takia kaikenikäisiä asukkaita. Asumisoikeusasuminen koetaan turvalliseksi asumisen vaihtoehdoksi, toteaa Asokotien markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen.

Lahtinen kävi esittelemässä Lääkärikujan kohdetta Järvenpää-talossa järjestetyssä yleisötilaisuudessa. Tilaisuudessa oli lähes 100 osallistujaa. Kaikilla kohteesta kiinnostuneilla oli mahdollisuus antaa yhteystiedot henkilökohtaista tiedottamista varten.

- Meihin voi jatkossakin olla yhteydessä ja jättää yhteystietonsa, mikäli on kohteesta kiinnostunut. Lähetämme tarkempaa tietoa keväällä heti, kun kohteen esite ja hintatiedot ovat vahvistuneet, toteaa Lahtinen.

Kortteliin on tulossa Asokotien asumisoikeusasuntojen lisäksi Jatke-konsernin omistusasuntoja sekä Tyvene Oy:ltä ARA-vuokra-asuntoja yli 65-vuotiaille sekä palveluasuntoja, jossa palvelutuottajana toimii Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy.

 

Lisätietoja:

Markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen, Asokodit, jaana.lahtinen@asokodit.fi, puh. 040 577 8080

 

Asuntosäätiö on alueiden ja monipuolisen asuntotuotannon kehittämiseen erikoistunut rakennuttaja ja kiinteistöjen omistaja. Se rakennuttaa vuosittain noin 500 asuntoa erityyppisillä omistusmuodoilla. Konserni omistaa noin 17 000 asuntoa ja on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Sen suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa noin 16 000 asumisoikeusasuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa.