12.03.2018

Asumisoikeusasunto toi läheisten lähelle

asiakaskokemus2_770x580

Välimatka Rovaniemen ja Helsingin välillä tuntui turhan pitkältä – lapset ja lapsenlapset olivat kaukana. Eläkkeelle jääminen ja asumisoikeusasunto ratkaisivat tilanteen kuitenkin parhain päin, ja nyt Ritva nauttii uudesta kodistaan lähempänä rakkaitaan.

 

– Kuulin asumisoikeusjärjestelmästä tyttäreltäni, ja se tuntui täydelliseltä vaihtoehdolta. Rovaniemen asuntoni hinnalla en saisi tämän kokoista asuntoa Helsingistä, vieläpä näin loistavalta paikalta, kertoo Ritva Puttonen ja jatkaa:

– Olin varma, etten saisi asumisoikeusasuntoa, vieläpä uudiskohteesta, joten olin aivan äimistynyt, kun sain tämän asunnon! Ja kaikki sujui niin helposti.

– Kodin sijainti hyvien kulkuyhteyksien ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä tuntuu hyvältä. Asunnon varustelu sekä pohjaratkaisu ovat myös loistavat – ihan kuin asunnossa olisi enemmän neliöitä kuin onkaan! Kuudennesta kerroksesta aukeamat näköalat saavat puolestaan tuntemaan kuin olisi taivaassa, sillä en ole aiemmin asunut näin korkealla.

Myös Karavaanikujan tilava ja hyvin varusteltu pesutupa miellyttää Ritvaa, jopa siinä määrin, ettei ole enää varma aikooko sittenkään ostaa uutta pyykinpesukonetta. Pesutuvan sähköinen varausjärjestelmäkin kun helpottaa mukavasti arkea.

Naapureihin Ritva on tutustunut ja siinä samalla on mielikuva Helsingistä muuttunut; helsinkiläisiinhän on kuin onkin mahdollista tutustua!

Onnella on osoite - www.asuntosaatio.fi