12.03.2020

Korjausrakentamisen projektipäällikkö

taubenkuja 4 helsinki asuntosäätiö

Toteutamme suurimmassa osassa kiinteistöjämme kattavat viihtyvyysremontit seuraavan kymmenen vuoden aikana, joten haemme nyt ammattitaitoiseen ja rentoon korjausrakentamisen tiimiimme

KORJAUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kiinnostavien projektien parissa. Meillä töitä tehdään vahvalla ammattitaidolla, mutta pilke silmäkulmassa. Toimipaikkanasi on Espoon Tapiola.

Tehtäviisi kuuluvat hankkeiden aikaiset monipuoliset rakennuttajan tehtävät hankesuunnittelusta aina takuuaikaan asti. Vastaat projektien kannattavuudesta ja aikataulujen pitävyydestä sekä huolehdit, että laatu ja asiakastyytyväisyys ovat kaiken tekemisen lähtökohtana.

Arvostamme:

  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • oma-aloitteisuutta sekä kykyä hallita suuriakin kokonaisuuksia
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • asiakaslähtöistä ajattelua sekä positiivista asennetta
  • organisointikykyä ja halua kehittää uusia toimintatapoja

Katsomme eduksi myös ARA-menettelyn tuntemuksen.

Hae tehtävää 15.4.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen rekry@asokodit.fi. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori p. 041 515 2420

Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiön tarkoituksena on ollut perustamisestaan, vuodesta 1951, saakka työskennellä yleisen asumistason kohottamiseksi. Tarkoituksenamme ei ole välittömän voiton tai taloudellisen edun tavoittelu. Asuntosäätiön suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa lähes 17 000 asuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa.