13.08.2019

Projektikirjanpitäjä Tapiolaan

asokodit-rekrytointi
Haemme sinua projektikirjanpitäjä osaksi Asuntosäätiön taloushallinnon tiimiä Espoon Tapiolaan hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Toimenkuvaasi kuuluu
Rakennusprojektien rakennusaikainen kirjanpito, projektiyhtiöiden tilinpäätökset ja luovutustaseet sekä ostolaskujen käsittely.

Toivomme sinulta
Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä. Eduksi katsomme, jos olet jo aikaisemmin työskennellyt projektikirjanpitäjän tehtävissä. Huolellinen ja tarkka työskentelyote on luontaista sinulle sekä omaat kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja vastuullista asennetta.

Tarjoamme sinulle
Mielenkiintoisen ja vakituisen työn hyvämaineisessa säätiössä, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti osana ammattitaitoista ja mukavaa taloushallinnon tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola alkaen pe 16.8.2019, puh. 030 6090 513.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 16.9.2019 kaislanet.eilakaisla.fi. Hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.