17.05.2019

Kirjanpitäjä, Espoo

Asiakaspalvelu_aukeaa_myohemmin
Haemme nyt KIRJANPITÄJÄÄ vahvistaaksemme taloustiimiämme.

Kirjanpitäjänä työskentelet Asuntosäätiön yhdeksän hengen taloustiimissä ja raportoit talouspäälliköllemme. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, ja se alkaa sopimuksen mukaan. Työpiste sijaitsee Espoon Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työpäiväsi koostuvat vastuullesi kuuluvien Asuntosäätiö-konsernin asuntoja omistavien asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, viranomaisraportoinnista, raportoinnista ja muista tiimiemme tehtävistä. Tehtävä on taloustiimissämme uusi.

Odotamme valittavalta henkilöltä:

- aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä ja kaupallista tehtävään soveltuvaa tutkintoa
- huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä numerotarkkuutta
- vastuullista asennetta ja aitoa kiinnostusta taloushallintoon
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta tuoda esiin myös kehitysideoita
- kirjanpidon ohjelmistojen lisäksi hallitset erinomaisesti MS Office -ohjelmat, erityisesti Excelin, Tampuurin tuntemus on eduksesi.

Tarjoamme työpaikan, jossa aidosti panostamme työntekijöihimme ja haluamme jatkaa työyhteisömme kehittämistä. Pääset itsenäiseen tehtävään luotettavassa yrityksessä. Saat koko työyhteisömme sekä erityisesti taloustiimimme tuen päivittäisessä työssäsi. Meillä on myös kattavat työsuhde-edut, kuten esimerkiksi laaja työterveyshuolto sekä lounas- ja virikesetelit. Olisiko tämä sinun tuleva työyhteisösi?

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 9.6. rekisteröidyllä CV:lläsi Manpowerin sivujen kautta tästä painamalla "Hae"-painiketta. Haastatteluja saatetaan aloittaa jo hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi