18.04.2019

Kiinteistöpäällikkö, Helsinki

Kiinteistopaallikko_Helsinki_Asuntosaatio
Rakennustekniikasta vastanneen kiinteistöpäällikkömme siirtyessä organisaatiossa muihin tehtäviin - etsimme osaavaa ja aktiivista
 
KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ
 
Tehtävässä saat kokonaisvastuun Asuntosäätiö-konsernin kiinteistökannan rakennuspuolen kunnossapidosta. Vastaat esimerkiksi asumisoikeus- ja vuokrakohteiden peruskorjausten hankesuunnittelusta, PTS-hallinnasta ja koordinoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä muun organisaation, erityisesti korjausrakentamisen projektipäälliköiden ja teknisten isännöitsijöiden kanssa. Vastaat yhteistyökumppaneiden valinnasta ja ohjaamisesta sekä toiminnan kehittämisestä. Kiinteistöpäällikkönä vastaat sinulle nimetyn alueen isännöinnin ohjauksesta ja osallistut asukasyhteistyöhön. Pääset itsenäisesti kehittämään vastuualueesi toimintamalleja ja toimintaa. Tehtävä sijoittuu kiinteistönpidon organisaatioon ja raportoit kiinteistöjohtajalle. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja hyvällä fiiliksellä toimivaa neljän kiinteistöpäällikön tiimiä, jonka osaamiset tukevat toisiaan ja auttavat onnistumaan tehtävässä.
 
Toivomme sinulta:
 
- soveltuvaa teknistä koulutusta esim. rakennusinsinööri tai DI
- kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, esim. suunnittelupuolen korjausrakentamisen tausta tai vastaava
- PTS-suunnittelun osaamista ja kokemusta kuntotutkimuksista
- intohimoa ja kykyä kehittää organisaatiomme toimintaa
- positiivisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja 
- asiakaslähtöistä ajattelua, ongelmaratkaisutaitoa ja kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa
- matkustusvalmiutta noin 3 kertaa kuukaudessa 
 
Toimipiste sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. 
 
Kiinnostuitko? 
 
Hae vaikka heti, mutta kuitenkin viimeistään 12.5.2019 sivuiltamme www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. 
 
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit 
Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.