19.01.2018

Asokodeista vuoden hääyritys 2017

asokodit_hääyritys_hääpari_2017_770x580

Uskokaa tai älkää, asumisoikeusasunnoistaan tunnettu Asokodit on valittu vuoden suomalaiseksi hääyritykseksi! Vaan toisaalta, ihmekös tuo, sillä löytyyhän Asuntosäätiö-konsernin perustajajäsenien joukosta esimerkiksi Väestöliitto, joten tottahan toki sitä ollaan ihmisen – ja rakkauden – puolella.

Vuoden hääyritykseksi Asokodit valittiin viime kesänä järjestetyn hääfestarikisan seurauksena. Asokodit toisin sanoen järjesti kilpailun, jossa parit kilpailivat keskenään niin häistä kuin kodista, jossa saisivat asua ilmaiseksi ensimmäisen vuoden ajan.

Elina ja Ilkka voittivat kilpailun ja saivat toistensa lisäksi niin Tikkurilan Festivaaleilla järjestetyn hääjuhlan kuin kolme huonetta ja keittiö -kokoisen kodin vuodeksi.

– Uskomme, siihen että onnella on osoite, mutta myös rakkauteen. Tästä syystä viime vuonna olikin hienoa järjestää ikimuistoiset häät Tikkurila Festivaalin päälavalla ja VIP-alueella sekä tarjota koti ihastuttavalle nuorelle parille, kertoo kilpailun järjestelyissä mukana ollut markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen.

Asokodit pokkaa palkintonsa, jonka sai kategoriassa ”Muu juhla-alan palvelu, yritys tai yhteisö”, Love Me Do -häätapahtumassa Helsingin Kaapelitehtaalla lauantaina 20.1.2018 klo 11:15. 

Lyhyt video häistä löytyy YouTubesta.

Asokodit_hääyritys_2017