23.02.2021

Haemme kesätöihin hallinnollista isännöitsijää

rekrytointi_projektipaallikko_asuntosaatio

Asuntosäätiö tekee työtä asuntopulan voittamiseksi ja yleisen asumistason kohottamiseksi. Olemme neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja Suomessa. Tarjoamme noin 18 000 kotia 31 paikkakunnalla, asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille. Asuntosäätiö ei tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

Hallinnollisena isännöitsijänä hoidat asumisoikeuskiinteistöjen monipuolisia tehtäviä, kuten asukasyhteistyötä, asukkailta tulleiden ilmoitusten käsittelyä ja laskutukseen liittyviä tehtäviä. Vastaat päivittäisestä asukasviestinnästä ja yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa. 

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä vastuullasi olevien asumisoikeuskohteittesi teknisten isännöitsijöiden kanssa. Toivotamme sinut tervetulleeksi kymmenen isännöinnin ammattilaisen tiimiin kesäksi 2021. Toivomme, että voisit työskennellä meillä 1.6-31.8. Mikäli aikatauluusi sopii, voimme ottaa sinut perehdytykseen jo toukokuussa.

Meillä töitä tehdään asiakaslähtöisesti tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä. Puhallamme yhteen hiileen ja olemme innostuneita työstämme. Tiimin ja esihenkilön tuki ja apu ovat aina tarvittaessa käytettävissäsi. 

Olet etsimämme kesätyöntekijä, jos asiakaslähtöinen ajattelu ja erinomainen palveluasenne ovat ytimessäsi. Tehtävä vaatii itsenäistä ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Voit opiskella esimerkiksi kaupallista tai teknistä alaa. Aikaisempi työkokemus asiakkaiden kanssa toimimisesta on etu.

Toimistomme sijaitsee Espoon Tapiolassa. Tutustu Asuntosäätiöön tarkemmin verkkosivuillamme asuntosaatio.fi. 

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää Ilpo Marjetalta, joka toimii tiimin esihenkilönä. Tavoitat Ilpon osoitteesta ilpo.marjeta@asuntosaatio.fi

Mikäli haluat luomaan kanssamme onnellisia koteja ja laadukasta asumista, hae tehtävään 14.3 mennessä osoitteessa rekry@asuntosaatio.fi