27.11.2017

Haemme teknistä isännöitsijää Asuntosäätiön Asokodeille

Hallinnollinen isännöitsijä_rekryilmo

 

Haemme vakituiseen tehtävään TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän hyvin hoidetussa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lämminhenkinen ja innostava työympäristömme on viihtyisä ja kollegasi ovat asiantuntevia ja osaavia. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä houkuttelevaan kokonaisuuteen työsuhde-etujen osalta. Toimipisteemme sijaitsee Länsi-Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Tehtäviin kuuluvat mm. korjaussuunnittelu, korjausten koordinointi, korjaushankkeiden valmistelu ja valvonta. Vastaat myös muuttotarkastuksista sekä päivittäisestä asukasviestinnästä ja yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat asukkaat, viranomaiset ja urakoitsijat.

Toimit neljän hengen tiimissä työparinasi hallinnollinen isännöitsijä. Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu ja raportoit kiinteistöpäällikölle.

 

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta esim. rakennusinsinööri
  • kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vastuuntuntoista työskentelyotetta  
  • ongelmaratkaisukykyä
  • yhteistyökykyä, neuvottelutaitoja ja joustavuutta

 

Tehtävässä tarvitset omaa autoa.

 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.12.2017. Tehtävästä antaa lisätietoja Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000204 ja/tai terhi.airas(at)fi.experis.com. Lisätietoa yrityksestä www.asokodit.fi.