29.04.2020

Koteja järven- ja merenrannan tuntumaan

ilmakuva Klaavonkallion alueesta, taustalla näkyy Tuusulanjärvi

Tuusulan Klaavonkallioon nousevien asumisoikeusasuntojen ja Helsingin Sompasaareen valmistuvien korkotuettujen vuokra-asuntojen hakuaika on alkanut. Hakuaikaa on 12.5. saakka.

Asumisoikeusasuntoja Tuusulanjärven tuntumassa

Tuusulan Hyrylän keskustan tuntumaan, Klaavonkallioon (kuva yllä), valmistuu 44 hyvin suunniteltua asumisoikeusasuntoa keväällä 2021.

Klaavonkallio on Tuusulan alueen omaleimainen, puutarhakaupunkimainen sekä nykyihmisen tarpeet huomioiva asuinalue, jonka suunnittelussa Asuntosäätiö on ollut aktiivisesti mukana rakennuttaessaan Klaavonkallioon useita kohteita vuodesta 2007 alkaen. Alueen suunnittelussa on otettu huomioon asumisen turvallisuus, mukavuus ja esteettömyys sekä palvelujen läheisyys. 

Klaavonkallio sijaitsee aivan Hyrylän palvelujen lähellä. Kaikki peruspalvelut, kuten päiväkodit, koulut ja terveyspalvelut, ovat kävelyetäisyydellä, kuten Tuusulanjärvi, joka tarjoaa upeat kulttuurimaisemat ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Tuuliviirinkuja 7 ja 9 sijaitsee tien päässä sekä muodostuu kahdesta luhtitalosta, joissa on 2-3 kerrosta ja hissit. Kaikissa asunnoissa on joko viihtyisä terassipiha tai parveke. Asunnot ovat kooltaan 1 – 4 h, 35,5 – 79,5 m2 ja osassa asunnoista on sauna.

Tutustu kohteeseen ja hae asuntoa. Hakuaika on 29.4.-12.5.

Vuokrakoti merellisessä Sompasaaressa

Helsingin Sompasaareen, Kaljaasi Auroran kuja 4:ään, rakennetaan 39 korkotuettua vuokra-asuntoa, jotka ovat kooltaan 1 – 5 h, 31 – 90,5 m2.  Osa huoneistoista avautuu merelle päin ja kaikissa huoneistoissa on joko lasitetut tai ranskalaiset parvekkeet. Kohde valmistuu elokuussa 2020.

ilmakuva Sompasaaren havainnekuvasta, johon on lisätty paikkamerkki

Sompasaareen valmistuvat vuokra-asunnot (nuoli kuvassa) sijoittuvat aivan meren tuntumaan.

Sompasaaressa yhdistyvät meren, ulkoilualueiden ja palvelujen läheisyys. Vieressä sijaitsevan Loviseholminpuiston lisäksi kävelymatkan päästä löytyvät niin Kalasataman metroasema ja kauppakeskus kuin Mustikkamaan ulkoilualue uimarantoineen. Helsingin keskustaan ajaa 20 minuutissa ja tulevaisuudessa Sompasaaresta matkustaa Helsingin keskustaan pikaraitiotietä pitkin noin 10 minuutissa.

Korkotuetun kohteen asukasvalinnat perustuvat hakijaruokakunnan asunnontarpeeseen, varallisuuteen ja tuloihin.

Tutustu kohteeseen ja hae asuntoaHakuaika on 29.4.-12.5.