30.08.2018

Asoliiteri ehdokkaana Vuoden Isännöintiteoksi

Asoliiteri

Asokotien keväällä lanseeraama Asoliiteri on valittu Isännöintiliiton vuoden 2018 Isännöintitekopalkinnon kolmen finalistin joukkoon yhdessä MTR isännöinti Oy:n ja Pamis Oy:n kanssa.

Tänä vuonna Isännöintiliiton palkintojen teemoja ovat asiakkaiden kuuntelu ja asumisen strateginen kehittäminen. Palkittava isännöintiteko on asiakaslähtöinen isännöinnin hanke, palvelu tai tuote, joka kehittää asumista strategisesti.

Asoliiteri on Asokotien pilottihanke, jonka avulla halutaan tukea kestävää elämäntapaa sekä helpottaa asukkaiden arkea; kaikkea ei tarvitse omistaa, varastoida ja huoltaa itse, kun Asoliiteristä voi esimerkiksi lainata erilaisia kotona käytettäviä laitteita.

Asokodin varusteet

Asoliiteri toteutetaan ja sen palveluja kehitetään yhteistyössä CoReorient Oy:n kanssa. Nykyisten palvelujen lisäksi asukkailla on mahdollisuus myöhemmin tämän syksyn aikana esimerkiksi lainata tavaroita toisilleen Asoliiteri-konseptiin kuuluvien älylokerikkojen avulla.

– Asoliiteri on meille enemmän kuin kontti, josta voi lainata tarvikkeita. Se edustaa meille tulevaisuutta, jossa huomioidaan niin asumisen kehittäminen kuin erilaiset kierto- ja jakamistaloutta tukevat ratkaisut, kertoo toimitusjohtaja Jari Riskilä.

Voittaja julkaistaan Isännöintipäivillä 12.9.

Lue lisää Asoliiteristä.

 

Lisätietoja:

Ilona Yrjölä, viestinnän asiantuntija
020 161 2222