Kaikkea ei tarvitse ostaa ja varastoida! 

Asoliiteri on vuonna 2018 Helsingin Vuosaaressa toimintansa aloittanut kaupunkilaisten liiteri, josta voi vuokrata esimerkiksi ikkuna- ja tekstiilipesurin suursiivoukseen, akkuruuvinvääntimen kalusteiden kokoamiseen tai ompelukoneen housunlahkeiden lyhentämiseen. Palvelun mahdollistaa kierto- ja jakamistalouteen erikoistunut CoReorient Oy.

Asoliiteri voitti Vuoden isännöintiteko -palkinnon syksyllä 2018 ja vuoden 2020 alusta se on ollut osa CoReorient Oy:n liiteriverkostoa. Liitereitä on Helsingin Vuosaaressa ja Teurastamolla, Espoon Suurpellossa (heinäkuun alusta alkaen), Vantaan Kivistössä sekä Lempäälässä.

Liiterit ovat kaikkien kaupunkilaisten käytössä.

Palveluidea: palvelee vuoden jokaisena tuntina

Liiterit palvelevat juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

1.     Rekisteröidy ja varaa. Rekisteröidy käyttäjäksi osoitteessa https://liiteri.net, varaa haluamasi tuote joko muutamaksi tunniksi tai vuorokaudeksi ja maksa luotto- tai debitkortilla.

2.     Hae ja käytä. Liiterit ovat käytössäsi 24/7-periaatteella, joten hae varaamasi tavara itsellesi sopivana ajankohtana ja kirjaudu sisään älypuhelimellasi.

3.     Palauta. Voit lainata lainattavan tavaran vuorokaudeksi kerrallaan, jotta kukaan ei joudu jonottamaan tarvitsemaansa tavaraa kohtuuttoman kauan.

Varmista itsellesi 20 % alennus

Asuntosäätiön asukkaat saavat 20 % alennuksen rekisteröitymällä Asoliiteri-palveluun. Tuotteita voi vuokrata tuntiveloituksella tai kuukausipaketin tilaajana.

Uutena asiakkaana:

  1. Mene osoitteeseen https://liiteri.net.
  2. Paina oikeasta yläkulmasta “Luo tunnus” -nappia.
  3. Aloita rekisteröityminen painamalla “Asoliiteri” -nappia ja täytä lomake.
  4. Seuraa ohjeita rekisteröitymisen loppuunsaattamiseksi ja palvelun käytön aloittamiseksi osoitteessa https://pages.liiteri.net/fi/kuinka-liiteri-toimii/.

Vanhana asiakkaana: 

Jos olet jo Asuntosäätiön asukas ja Liiteri-palvelun käyttäjä, olemassa oleva tilisi muuttuu automaattisesti alennuksen mahdollistavaksi Asoliiteri-tiliksi 15.3.2020 alkaen. Saat sähköpostiisi erikseen vahvistuksen, kun Asoliiteri-tilisi on käytettävissä.

Asoliiteristä lainattavia laitteita
Asoliiteri Vuotalon edustalla

Asoliiteri Vuosaaren keskustassa 

Asoliiteri (kuvassa) sijaitsee aivan Vuosaaren keskustasta, Vuotalon ja Vuosaaren lukion välistä, kauppakeskus Columbuksen ja Vuosaaren metroaseman tuntumassa.

 

Jaa tämä sivu