Kaikki asukkaat voivat vuokrata Asoliiteristä maksua vastaan erilaisia kodintarvikkeita, sähkötyövälineitä ja puhdistuslaitteita sekä hyödyntää muita kierrätystaloutta tukevia ja arkea helpottavia palveluita. 

Asoliiterin peruspalvelut

Asoliiteristä voi vuokrata esimerkiksi vohveliraudan viikonloppukesteihin, riippumaton retkelle, ikkuna- ja tekstiilipesurin suursiivoukseen, ompelukoneen housunlahkeiden lyhentämiseen siinä kuin akkuruuvinvääntimen kalusteiden kokoamiseen ja paljon muuta.

Tutustu Asoliiterin palveluihin tarkemmin osoitteessa aso.liiteri.net

 

65 Asoliiteri

Helppo käyttää

Asoliiterin käyttö on helppoa:

1.     Rekisteröidy ja varaa. Rekisteröidy Asoliiterin käyttäjäksi osoitteessa aso.liiteri.net ja varaa haluamasi tuote joko muutamaksi tunniksi tai vuorokaudeksi. Maksu hoituu luotto- ja debitkortilla.

2.     Hae ja käytä. Asoliiteri on käytössäsi 24/7-periaatteella, joten hae varaamasi tavara itsellesi sopivana ajankohtana ja kirjaudu Asoliiteriin älypuhelimellasi.

3.     Palauta. Voit lainata yksittäisen tavaran vuorokaudeksi kerrallaan, jotta kukaan ei joudu jonottamaan tarvitsemaansa tavaraa kohtuuttoman kauan.

 

Asoliiteristä lainattavia laitteita

Vuosaaren keskustassa 24/7

Asoliiteri sijaitsee aivan Vuosaaren keskustasta, Vuotalon ja Vuosaaren lukion välistä, kauppakeskus Columbuksen ja Vuosaaren metroaseman tuntumassa.

Internetin ja älypuhelimen avulla Asoliiteri palvelee 24/7-periaatteella vuoden jokaisena tuntina läpi vuoden. Asoliiteri tarjoaa yli 10 000 euron arvoiset kodintarvikkeet, sähkötyövälineet ja puhdistuslaitteet.

Pilottihanke 

Kyseessä on Asokodin pilottihanke, jonka avulla halutaan tukea kestävää elämäntapaa sekä helpottaa asukkaiden arkea – ajatuksella kaikkea ei tarvitse omistaa, varastoida ja huoltaa itse.

Palvelu toteutetaan yhteistyössä CoReorient Oy:n kanssa. Palveluita kehitetään ja laajennetaan saatujen käyttökokemusten perusteella.

Vuoden 2018 Isännöintiteko -palkinnon voittanut Asoliiteri on kaikkien Asokotien pääkaupunkiseudun asukkaiden käytettävissä.

Asoliiteri Vuosaaren karttaan merkittynä

Jaa tämä sivu