Vuoden 2018 Isännöintiteko -palkinnon voittanut Asoliiteri on kaikkien Asokotien pääkaupunkiseudun asukkaiden käytettävissä.


Asokodin pääkaupunkiseudun asumisoikeusasukkaat voivat vuokrata Asoliiteristä maksua vastaan erilaisia kodintarvikkeita, sähkötyövälineitä ja puhdistuslaitteita sekä hyödyntää muita kierrätystaloutta tukevia ja arkea helpottavia palveluita. 

Asoliiterin peruspalvelut

Asoliiteristä voi vuokrata esimerkiksi vohveliraudan viikonloppukesteihin, riippumaton retkelle, ikkuna- ja tekstiilipesurin suursiivoukseen, ompelukoneen housunlahkeiden lyhentämiseen siinä kuin akkuruuvinvääntimen kalusteiden kokoamiseen ja paljon muuta.

Tutustu Asoliiterin palveluihin tarkemmin osoitteessa aso.liiteri.net

 

65 Asoliiteri

Helppo käyttää

Asoliiterin käyttö on helppoa:

1.     Varaa. Rekisteröidy Asoliiterin käyttäjäksi osoitteessa aso.liiteri.net, rekisteröidy ja osta kuukausijäsenyys (luotto- sekä debitkortilla). Jäsenyys on jatkuva ja laskutus kuukausikohtainen, mutta kestää vain niin kauan kuin haluat.

2.     Hae ja käytä. Asoliiteri on käytössäsi 24/7-periaatteella, joten hae varaamasi tavara itsellesi sopivana ajankohtana ja kirjaudu Asoliiteriin älypuhelimellasi.

3.     Palauta. Voit lainata yksittäisen tavaran vuorokaudeksi kerrallaan, jotta kukaan ei joudu jonottamaan tarvitsemaansa tavaraa kohtuuttoman kauan.

 

Asoliiteristä lainattavia laitteita

Lisäpalvelut

Asoliiteristä lainattavien tuotteiden lisäksi erillistä korvausta vastaan voi jatkossa

Toisin sanoen, esimerkiksi polkupyörän huollon voi tilata Pyörähuoltoovelle.fi:n kautta, toimittaa polkupyörän Asoliiteriin sekä noutaa sen Asoliiteristä huollettuna. Suutaripalvelu toimii vastaavalla periaatteella; vie korjausta tarvitsevat kengät Asoliiteriin ja nouda korjattuina.

Yksityishenkilöt voivat vuokrata toisilleen ja toisiltaan autoja Shareit Bloxcar Oy:n kautta. Autoa vuokraavat henkilöt voivat noutaa auton avaimen Asoliiterin älylukosta, josta oikea avain irtoaa älypuhelimen avulla.

Vuosaaren metroaseman vierestä 24/7

Asoliiteri sijaitsee Vuosaaren metroaseman vieressä, Mustankivenaukio 3:n parkkipaikalla. Lähimmät parkkipaikat löytyvät Mustankivenkadulta Asokodin vierestä.

Internetin ja älypuhelimen avulla Asoliiteri palvelee 24/7-periaatteella vuoden jokaisena tuntina läpi vuoden. Kuukausihintaan sisältyvät yli 10 000 euron arvoiset kodintarvikkeet, sähkötyövälineet ja puhdistuslaitteet.

Pilottihanke 

Kyseessä on Asokodin pilottihanke, jonka avulla halutaan tukea kestävää elämäntapaa sekä helpottaa asukkaiden arkea – ajatuksella kaikkea ei tarvitse omistaa, varastoida ja huoltaa itse.

Pilottihanke toteutetaan yhteistyössä CoReorient Oy:n kanssa. Palveluita kehitetään ja laajennetaan saatujen käyttökokemusten perusteella.

 

Asoliiteri_Mustakivenaukio3

Jaa tämä sivu