Asuntosäätiön asiakaseduilla mukavuutta
asumiseen ja vapaa-aikaan

Asiakasedut ovat voimassa vuoden kerrallaan ja niiden saamisen edellytyksenä on, että käytät annettuja etukoodeja verkkokaupoissa tai näytät myyjälle asiakasetukortin. Asiakasetukortti on kotitalouskohtainen, joten kuka tahansa perheestäsi voi käyttää sitä. 

Tulosta asiakasetukortti tästä

Edut

 • Fortum logo

  Sähkösopimus alennushintaan

  Asuntosäätiön asiakkaana saat 30 euron alennuksen, kun teet Fortum Vakaa -sähkösopimuksen. Vakaa-sopimus sisältää:

  • 100 % vesivoimalla tuotettua uusiutuvaa energiaa
  • Sähköenergiaa kiinteään hintaan

   

  Sopimuksen voit solmia Fortumin verkkosivuilla.

  Mikäli haluat sähkösopimuksen lisäksi myös edullisen Kotivakuutuksen kerros- tai rivitalokotiin, soita asiakaspalveluumme 0200 95000 (pvm/mpm) ma-pe klo 9-17. Kerro koodi: ASOETU.

 • niemi_logo

  Muutto- ja varastointipalvelut

  Niemen palveluvalikoimasta löytyy kaikki, mitä muuttoon tarvitaan, muuttolaatikoiden vuokrauksesta loppusiivoukseen, itse muuttoa unohtamatta. Niemen ammattitaitoisten muuttajien avulla irtaimisto siirtyy turvallisesti uuteen osoitteeseen.

  Kodin irtaimiston varastointia varten Niemi tarjoaa tilat väliaikaisvarastointiin tarvittavalle ajalle ja kuutiomäärälle ilman minimirajoituksia. Ammattilaiset hoitavat sovittaessa myös kodin ja irtaimiston suojaamisen sekä ympäristöystävällisen kierrätyksen.

  Niemi hoitaa kotimuutot pelkistä muuttolaatikoista kokonaisvaltaiseen täydenpalvelun pakkausmuuttoon. Räätälöimme palvelut muuton oheispalveluineen juuri asiakkaalle sopivaksi. Niemen palveluista ja vuokratuotteista saa Bonusta S-Etukortilla.

  Muuttolaatikot verkkokaupasta

  Muuttolaatikot sekä pakkaus- ja suojaustarvikkeet voit tilata verkkokaupasta tai
  soittaa suoraan asiantuntijoille. Mainitse tilauksen yhteydessä ”Asuntosäätiö”.

  Tarjous on voimassa 31.12.2018 asti Asuntosäätiön asukkaille. Alennus lasketaan yksikköveloitushinnoista, eikä siihen voi yhdistää muita tarjouksia tai alennuksia. Tarjous koskee uusia tilauksia. Ei koske pitkänmatkamuuttoja eikä ulkomaanmuuttoja.

  Etuja Asuntosäätiön asukkaille

  Muuttolaatikot ja muut vuokratuotteet
  50% alennus

  Muuttoauto ja kuljettaja:
  45€/h

  Ota yhteyttä:

  020 554 554

  niemi@niemi.fi

  Voimassa arkisin klo 16 jälkeen. Ei koske pitkänmatkan-
  eikä ulkomaanmuuttoja.

 • DTM Oy Nykykaihdin

  Sälekaihtimet

  Sälekaihtimet antavat parhaan näkö- ja aurinkosuojan. Ikkunoiden väliin asennettuna sälekaihdin on käytännöllisin, jolloin myös tuuletusikkunat avautuvat esteettä. Parvekkeen oven kaihtimeen tulee magneetti-alakiinnikeet, jolloin kaihtimen alareuna pysyy paikallaan ovea avattaessa.

  Katso video "puruttomasta" sälekaihtimien asennuksesta.
  http://www.youtube.com/watch?v=PjbtPp2axxc

  ParvekekaihtimetDTM Oy Nykykaihdin

  Exclusive-kaihtimilla saatte lasitetusta parvekkeesta viihtyisän ja käytännöllisen lisähuoneen. Tyylikäs Exclusive kaihdin antaa hyvän suojan kuumalta auringon paahteelta ja ulkopuolisilta katseilta. Exclusive-kaihtimen alumiininen kotelorakenne on umpinainen ja roiskevesisuojattu, joten se on myös pitkäikäinen ns. ulkokäytössä. Säleet ovat tyylikkään harmaaksi sävytettyä alumiinia. Säleiden leveys on vain 12,5 mm. Kapean säle- ja kotelorakenteen ansiosta lasien siirtäminen sekä niputtaminen sujuu kätevästi.

  Lisätietoja: http://dtmoy.fi/exclusive
  Parvekkeen kiinteään ja alalasitukseen grafiitin harmaa P103, kaiteen väriin sopiva. Alakaihtimessasäleen leveys "normaali" 25 mm mikä on hinnaltaan myös edullisempi.

  SlimLux peililiukuovet

  Eteiskaapistossa peililiukovilla ulkovaatteet saadaan siististi piiloon ja eteiseen tilan tuntua. SlimLux-peililiukuovet voidaan asentaa kaapiston pohjalevyn etureunaan, koska ne vievät vain n. 36mm syvyystilaa ja antavat näin ollen henkarille täyden tilan.

  Tarjoamme yllä olevat tuotteet asennettuna Asuntosäätiön neuvottelemalla vuosisopimushinnalla. Voitte olla suoraan meihin yhteydessä kaikissa ko. tuotteisiin liittyvissä asioissa ja tietoja yrityksestämme löydät kotisivuiltamme http://dtmoy.fi/

  Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme osoitteeseen Aleksis Kiven katu 4-8 00500 Helsinki. Voit myös pyytää tarjouksen:

  DTM Oy Nykykaihdin

  Jorma Piispanen
  09-879 8775
  jorma.piispanen@dtmoy.fi


 • K-Rauta Vantaanportti logo

  Uudistunut K-Rauta Vantaanportti tarjoaa Asuntosäätiön asukkaille sisustuksellisia etuja!

  Haluamme auttaa sinua viihtymään kodissasi sekä onnistumaan kodin kunnostamisessa.

  • Sisävalaisimet -15%
  • Tapetit -20%
  • Vallila valmisverhot -15%
  • Elfa säilytysjärjestelmät -25%
  • Inaria liukuovikaapistot -15%

  Alennus annetaan normaalihintaisista tuotteista, etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennuksen saa esittämällä Asuntosäätiön asiakasetukorttia palvelupisteen myyjälle.

  Lue lisää K-Raudan asiakaseduista

  Silvastintie 2, 01510 Vantaa
  P. 09 825 550  www.k-rauta.fi/vantaanportti
  Palvelemme ma-pe 7-21, la 9-18, su 10-18

   
 • toimivakoti_vihr_rgb

  KOTISIIVOUS ASUNTOSÄÄTIÖN ASUKKAILLE

  Meiltä saat säännölliset ja kertaluontoiset kotisiivoukset pääkaupunkiseudulla joustavasti oman tarpeesi mukaan. Sitoutuneet, luotettavat ja vakituiset siivoojamme tekevät arjestasi helpompaa ja kauniimpaa. Kauttamme saat myös ikkunanpesut sekä erikoissiivoukset, kuten huonekalujen pesut, otsonoinnit sekä remontti- ja raivaussiivoukset. Kätevät pikatalonmiehemme auttavat mielellään mm. kodin pienissä korjaustöissä, lamppujen vaihdossa sekä palovaroittimien ja huonekalujen asennuksissa. Kotisiivouksen tarjoushinta 34 €/h (ovh 38 €/h) min. aika 2 h
  Ikkunanpesut, erikoissiivoukset ja pikatalonmiehen palvelut tarjouksen mukaan

  Pyydä ilmainen siivouskartoitus Jarmo Pääkköseltä
  jarmo.paakkonen@toimivakoti.fi,  029 3400 930

  Toimiva Koti | Ruosilantie 11, 00390 Helsinki |  www.toimivakoti.fi

 • lumon.fi_logo

  Lumon parvekelaseilla parvekkeille lisää käyttöaikaa

  Aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä käy usein mielessä, että jos parveke olisi lasitettu, siellä voisi oleskella pidempää ja asuntoon saisi ikään kuin lisätilaa. Lasitus helpottaa kesäisten sateiden ja tuulien tuiverrusta tai talven pyrytyksen jälkien siivoamista.

  Lumon tarjoaa parvekelasit Asuntosäätiön neuvottelemalla vuosisopimushinnalla, jos hankit lasit omaan kotiisi. Lopullinen hinta määräytyy lasituksen määrästä ja mikäli koko talo innostuu hankkimaan lasituksen, etu on suurempi.

  Auringonsuojaverhot

  Lumon auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan parvekkeella ja terassilla. Auringonsuojaverhot on suunniteltu yhteensopiviksi laadukkaiden Lumon parvekelasien kanssa.

  Lisätietoja: http://lumon.com/fi/kuluttajat/verhot-ja-suojat

  https://www.youtube.com/watch?v=-zKrk2YKYzM

  Parvekelasien huolto

  Lumon parvekelasitus on tehty kestämään. Hyväkin tuote kaipaa aika-ajoin huoltoa ja säätöä. Lumon tarjoaa helpon tavan huoltaa ja säätää parvekelasitus toimimaan uuden lailla.

  Parvekelasien huolto antaa turvallisia ja viihtyisiä lisävuosia parvekkeelle.

  Lisätietoja: http://lumon.com/fi/kuluttajat/huolto

  https://www.youtube.com/watch?v=5iEYHxgBHu8

 • Lainalaatikko Logo

  Jokaisen elämässä tapahtuu muutoksia ja myös asunnon vaihto on välillä ajankohtainen.

  Helpotusta omatoimimuuttoprojektiin saat Lainalaatikko Oy:ltä. He antavat Asuntosäätiön asukkaille 20 % alennuksen muuttotarvikkeiden vuokrauksesta ja myyntihinnoista sekä 10 % alennuksen autovuokrista pääkaupunkiseudulla.

  Lainalaatikon palvelupisteitä löytyy 18 paikkakunnalta ympäri Suomea. Mikäli haluat tarjouksen muuttopalvelusta, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@lainalaatikko.fi. Muista mainita, että asut Asuntosäätiön kodissa.

  www.lainalaatikko.fi

 • Elega Logo

  Elega tarjoaa tyylikkään vaihtoehdon sinulle, joka haluat selvitä keittiön ilmeen uudistamisesta edullisesti. Entiset rungot säästetään ja ovien vaihdolla keittiösi ja koko kotisi ilme uudistuu haluamallasi tavalla.

  Tilauksen yhteydessä sovitaan aika, jolloin Elegan ammattilaisasentajat tekevät työnsä ja vieläpä siivoavat jälkensäkin. Todella vaivatonta - siitä asiakkaamme pitävät.

  Asuntosäätiö Asokotien asukkaille olemme luoneet yhdessä ammattilaisten kanssa malliston. Hinnat löytyvät Kotikulmasta.

  Elegan Asuntosäätiö Asokodeille räätälöidyt keittiövaihtoehdot avautuu tästä ja voit tulostaa sen.

  Lisätietoa löydät kirjautumalla kotikulmaan tai ottamalla yhteyttä suoraan:

  Antti Niskanen

  0405751083

  asoelega@elega.fi

 • Gigantti Logo

  Gigantti tarjoaa etuja kaikille Asuntosäätiön asukkaille, monipuolinen valikoima ja vaihtuvat tarjoukset. Nyt sinulla on mahdollisuus saada Asuntosäätiön asukkaille tarkoitettuja huipputarjouksia, jotka vaihtuvat uusiin tarjouksiin tasaisin väliajoin. 

  Gigantin kotisivuilta löydät verkkokaupan tarjouksia asuntosäätiölaisille, joita käyttämällä voit lunastaa merkittäviä etuja.

  Etuasiakkaana saat ilmaisen toimituksen pakettitoimituksiin sekä -15€ kodinkonekuljetuksesta. Tarjous on voimassa pelkästään verkkokaupassa, kun annat ostoksen yhteydessä koodin B2BVIP. Koodi on voimassa heinäkuun loppuun.

  Voit käydä tutustumassa Gigantin laajaan tuotevalikoimaan ympäri Suomea sijaitsevissa liikkeissä tai Gigantin verkkokaupassa www.gigantti.fi. 

  Kysymyksiisi vastaamme myynti- ja asiakaspalvelussamme 020 321 321 sekä Gigantin virallisilla Facebook-sivuilla.

 • Maalarimestarien Oy Logo

  Maalarimestarien Oy tarjoaa Asuntosäätiön asiakkaalle 25 % alennuksen kodin pintaremonttimateriaaleista, sähkötyökaluista sekä työvaatteista, telineistä ja suojaustarvikkeista. Lisäksi kodin puhdistus- ja siivoustuotteista saa saman alennuksen. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita.

  Maalarimestarien liikkeitä löytyy Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Espoosta ja Oulusta.

  www.maalarimestarien.fi

 • Viking Line Logo

  Jos arki alkaa kalvamaan liikaa tai olisi muuten vaan piristyksen paikka, käytä eduksesi Viking Linen tarjoamat risteilyedut. Saat todella edulliseen hintaan hyviä hyttejä myös suosituille viikonloppuristeilyille. Risteilyn voit varata helposti internetissä. Ohessa olevien linkkien kautta voit käydä tutustumassa tarkemmin asiakasetuhintoihimme sekä Viking Linen internetsivuihin.

  Viking Linen tarjoukset Asuntosäätiön asukkaille

Etkö löytänyt sopivaa etua?