Uudista samalla kertaa keittiö, kylpyhuone ja sauna

Laadukkaat ja ajattomat keittiömallistot sekä kylpyhuone- ja saunakokonaisuudet tuovat kotiisi kauniin ja yhteneväisen ilmeen. Staileri - pakettien värit sointuvat yhteen ja materiaalivalinnat ovat tarkoin harkittuja. Voit uusia kaiken kerralla tai valita itsellesi sopivia kokonaisuuksia.

Lataa Staileri-esite

 

Staileri-paketin kustannukset

Staileri-paketin hintaan vaikuttavat kiinteistön ikä, huoneistotyyppi sekä valittavat materiaalit.  Tutustu tai sovi tapaaminen Asuntosäätiön toimistolle tai paikkakunnallesi, jossa pääset tutustumaan tuotteisiin. Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun.

Pitkäaikainen asukas voi hyödyntää Asopaketissa lisäksi Asoedun. Palkitsemme 10- tai 17-vuoden asumisen samassa asunnossa Asoedulla, jonka voi käyttää asunnon laatutason parantamiseen.

Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että saat vähentää asokodissasi teettämäsi kunnossapito- ja perusparannustyön verotuksessasi kotitalousvähennyksenä? Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2019 on 2 400 euroa vuodessa / henkilö, josta omavastuu osuus on 100 €. Vähennykseen oikeuttavaa työtä on on kaikki kotitalouden teettämä työ, kuten keittiön remontointi.

Kun työn tekee ennakkoperintärekisteriin merkitty yritys tai yrittäjä, vähennys on 45 % laskussa olevasta työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen saat vain teetetystä työstä aiheutuneista kustannuksista. Vähennystä ei siis saa työhön liittyvistä laitteista, tarvikkeista tai matkakuluista.

Lisätietoa Verohallinnon sivuilta vero.fi

Staileri-pakettiin liittyvän muutostyön korvaaminen

Asunnosta luopumisen yhteydessä lasketaan muutostyöhyvitysmäärä tapauskohtaisesti kullekin muutostyölle. Korvaus alenee muutostyön valmistumisesta viitenä ensimmäisenä vuotena 14 % / vuosi ja viitenä seuraavana vuotena 6 % / vuosi ja 10-vuoden kuluessa nollaan. Aika lasketaan siitä alkaen kun muutostyö on tehty ja kokonaan maksettu. Korvattavien muutostöiden enimmäishinta luovutushetkellä on kuitenkin 100 euroa / jm2

Säilytä itselläsi kaikki muutostyöhön liittyvät asiapaperit, tositteet ja kuitit liitettäväksi luopumisilmoitukseen asumisoikeussopimuksen päättyessä. Voit myös työn maksettuasi toimittaa niistä välittömästi kopiot talletettavaksi asumisoikeussopimuksen liitteeksi.

Muutostöiden kunnossapidosta vastaa asumisoikeuden haltija. Korvausta ei makseta, mikäli muutostyö tuhoutuu (tulipalo, vesivahinko) tai tulee arvottomaksi (kunnossapito- tai hoitovelvollisuuden laiminlyönti). Tilaihme ei ole hyvitettävä muutostyö, kuten kaikki muut Staileri-pakettiratkaisut.