Tilaihme - muuta sauna tarpeittesi mukaiseksi tilaksi

Staileri - paketin yhteydessä voit toteuttaa Tilaihme-vaihtoehdon, joka tarkoittaa saunan käyttötarkoituksen muuttamista kodinhoitohuoneeksi, vaatehuoneeksi tai työhuoneeksi. Toteutuksessa tulee aina huomioida olemassaoleva huoneiston pohjaratkaisu, mihin se antaa mahdollisuuden. Tilaihme-remontin yhteydessä on aina remontoitava sekä kylpyhuone että sauna.

Saunasta kodinhoitohuone

Olemassa oleva sisäänkäynti kylpyhuoneesta saunaan säilyy, jolloin saunasta on mahdollista tehdä kodinhoitotila. Saunasta poistetaan lauteet, seinäpanelit ja kiuas. Lattiat laatoitetaan, seinät levytetään, katto paneloidaan kuultovalkoiseksi, valaistusta lisätään ja tilaan asennetaan kodinhoitohuoneen kiintokalusteita. Vesipisteet ja pesukoneliitäntä säilyvät alkuperäisillä paikoillaan. Tilassa tulee olemaan hyvä valaitus ja ilmastointi. Kylpyhuone remontoidaan Staileri - paketin materiaalien mukaisesti.

Saunasta vaatehuoneeksi tai työtilaksi

Saunan sisäänkäynti suljetaan ja avataan uusi sisäänkäynti joko käytävästä tai muusta huonetilasta, jolloin tila muuttuu vaatehuoneeksi tai työtilaksi. Tulevaan vaatehuoneeseen/työtilaan asennetaan laminaattilattia, seinät levytetään, katto paneloidaan kuultovalkoiseksi, valaistusta lisätään ja tila sisustetaan Elfa-säilytysjärjestelmällä. Tilassa tulee olemaan hyvä valaistus ja ilmastointi. Kylpyhuone remontoidaan Staileri - paketin materiaalien mukaisesti.

Keittiön tai eteisen avartaminen

Uusimpana uutuutena Asokodit ovat asiakkaiden toivomuksiin vastanneet olohuoneen ja keittiön välisten kantamattomien sisäseinien osittaisilla poistoilla. Tällöin syntyy avara, yhteneväinen ja valoisa tila. Tämä ratkaisu on mahdollista vain Staileri - paketin yhteydessä ja otetaan huomioon esim. keittiösuunnitelman yhteydessä. Jokainen kohde kartoitetaan erikseen, mitä mahdollisuuksia muutoksille on.

Milloin Tilaihme voidaan toteuttaa

Tilaihme toteutetaan pienemmissä huoneistoissa, joissa katsotaan olevan lisäsäilytystilan tarvetta. Lisäsäilytystilan on oltava kätevästi toteutettavissa huoneiston pohjapiirros sekä edelleen markkinointi huomioiden. Asiakkaan on tehtävä kirjallinen sopimus Asokotien kanssa muutostyöstä, jossa määritellään remontin hinta. Koska muutostyö on asiakkaan tarpeista lähtöisin, se ei ole hyvitettävä muutostyö. Tilaihme on aina toteutettava Staileri - paketin yhteydessä, koska se vaatii huoneiston pohjapiirustuksen muutoksen. Staileri - Asopaketti esite


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä: staileri@asokodit.fi 

Yhdessä sisustuskoordinaattorimme kanssa voitte suunnittella, millaisia mahdollisuuksia teillä on muokata asuntoanne tarpeitanne/toiveitanne vastaavaksi, kun otetaan huomioon huoneistonne pohjapiirustus.