Mikä Kotikulma?

Kotikulma on Asokotien asukkaiden sähköinen tiedotus- ja asiointikanava. Sivustolle on koottu asukkaan kannalta tärkeitä, asuntoa ja kotitaloa koskevia tietoja. Marraskuun 2019 lopussa avattu uudistunut Kotikulma toimii myös mobiilisti, mikä helpottaa muun muassa vikailmoitusten tekemistä ajasta ja paikasta riippumatta. Kotikulman kehitystyö jatkuu myös marraskuun jälkeen. Kerromme uusista toiminnallisuuksista Kotikulman tiedotteissa sitä mukaa, kun niitä otetaan käyttöön.

Vikailmoitukset ja yhteydenottopyynnöt voi välittää jatkossakin suoraan Palvelukeskukseen, puh. 09 4246 9333, 24 h.

Kotikulmaan pääsee rekisteröitymään Asokotien asukkaat

Rekisteröityminen tapahtuu vahvalla tunnistautumisella joko pankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella. Näin voidaan taata, että Kotikulmaan ei pääse rekisteröitymään muut kuin Asokotien nykyisiä, sopimuksen allekirjoittaneita asukkaita. Rekisteröitymisen jälkeen voit jatkossa käyttää kirjautumiseen omaa sähköpostiosoitettasi ja rekisteröinnin yhteydessä antamaasi salasanaa. Pankkitunnuksia tarvitaan siis vain ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Huomioitavaa: vanhan Kotikulma-sivuston tunnukset eivät toimi uudessa Kotikulmassa, vaan käyttäjän täytyy luoda uudet tunnukset sivustolle.

Näin luot käyttäjätunnukset

1. Klikkaa asuntosaatio.fi-sivun ylävalikosta löytyvää vihreää Kotikulma-painiketta.
2. Klikkaa kirjautumisikkunassa ”Luo tunnukset” -painiketta.
3. Syötä pankkitunnukset tai mobiili-varmenne. (Näin tunnistamme sinut sopimusrekisteristä löytyväksi asumisoikeusasukkaaksemme.)
4. Anna sähköpostiosoitteesi. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi viestin, joka sisältää vahvistuskoodin.
5. Vahvistuskoodi syötetään Kotikulmassa olevaan kenttään.
6. Kun koodi on oikein, anna haluamasi salasana.
7. Tunnusten luonti on nyt valmis ja voit kirjautua Kotikulmaan! Antamasi sähköpostiosoite ja salasana toimivat jatkossa käyttäjätunnuksinasi.
 

Kotikulmassa on paljon talokohtaista sekä yleistä tietoa

Sivuston aloitussivulta löytyvät ajankohtaiset tiedotteet ja kalenterimerkinnät talon tapahtumista. Sivuston kautta voi tehdä myös vikailmoituksen ja pian myös seurata, miten oman asian käsittely etenee. Oma taloni -sivulta löytyvät nyt muun muassa lakisääteiset talouden raportit sekä muut kiinteistöön liittyvät asiat. Kotikulmasta löytyvät myös kaikki kotia koskevat lomakkeet, asukasyhteistyön työkalupakki sekä asiakasedut.

Jos Kotikulman salasana unohtuu

Jos olet unohtanut salasanasi, saat luotua uuden salasanan Kotikulman kirjautumissivulla olevasta ”Unohdin salasanani” -painikkeen kautta. Anna palvelussa käyttämäsi sähköpostiosoite ’Sähköpostiosoite’ -kohtaan ja paina ’Lähetä’ -nappia. Palvelu lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, joka sisältää koodin, jolla pääset luomaan itsellesi uuden salasanan palveluun.

Oman sähköpostiosoitteen päivittäminen on hyvä muistaa

Rekisteröitymisessä antamasi sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksenasi Kotikulmaan. Jos sähköpostiosoitteesi vaihtuu, kannattaa sen muuttumisesta ilmoittaa Asokodeille mahdollisimman pian, osoitteeseen myynti@asokodit.fi. Voimme päivittää uuden sähköpostiosoitteesi Kotikulman tietoihin. Kun tietosi ovat Kotikulmassa oikein, saat tarvittaessa tilattua unohtuneen salasanan suoraan sähköpostiisi.


Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisteriselosteessamme ilmeneviä tietoja ei luovuteta Asokotien ulkopuolelle, poislukien Asokotien puolesta jotain liiketoiminnan osaa suorittavat sopimuskumppanit sekä ne tahot, joilla lainsäädännön mukaan on oikeus tietojen saantiin. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

  

Siirry Kotikulman sivuille

Jaa tämä sivu