Uudistamme Kotikulmaa - muutoksia Kotikulman toiminnassa 20.8. alkaen

Nykyinen asukkaiden asiointikanava Kotikulma vaihtuu päivitettyyn versioon vuoden 2019 lopulla. Kolmannesta osapuolesta ja järjestelmämuutoksista johtuen uuteen Kotikulmaan siirtyminen tapahtuu aiemmista suunnitelmista poiketen noin kahden kuukauden välivaiheen kautta. Kotikulmaa koskevista muutoksista voi lukea lisää täältä >

Kotikulmassa on hyödyllistä tietoa asumisoikeusasukkaalle

Kotikulman sivuille on koottu hyödyllistä tietoa kohteesi asioista. Rekisteröitymällä Kotikulmaan pääset tutustumaan monipuolisesti talosi asioihin.

Kotikulmaan pääsee rekisteröitymään Asokotien asumisoikeusasukkaat.

Kotikulmassa on asukkaille tarkoitettua tietoa kuten esimerkiksi pitkäaikaisen asumisen palkitsemiseen liittyviä asioita eli asoetu, sähköiset luopumisilmoitus, irtisanomisilmoitus ja muutostyöerittely. Asukkaat voivat osallistua itse sivujen sisällön luomiseen kirjoittamalla asukastiedotteita ja laittamalla valokuvia omasta kohteesta.

Rekisteröityminen suojatusti

Rekisteröityminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Rekisteröityvän asukkaan antamaa henkilötunnusta ja osoitetta verrataan Asokotien sopimusrekisterin tietoihin ja jos tiedot täsmäävät, rekisteröityminen onnistuu. Näin voidaan taata, että Kotikulmaan ei pääse rekisteröitymään muut kuin Asokotien nykyisiä sopimuksen allekirjoittaneita asukkaita.

Kotikulmassa on paljon kohdekohtaista sekä yleistä tietoa

Kotikulmassa on omaa kotikohdettasi käsitteleviä sivuja sekä monipuolisesti yleisesti asumiseen liittyvää tietoa. Omaa kotikohdettasi koskevia sivuja ovat:

 • Asukkaiden kokousten pöytäkirjat
 • Huoltosopimuksen tehtäväsisältö
 • Kehen otan yhteyttä? -sivu
 • Kirjaukset kohteen tileille
 • Kohteen kulutustiedot
 • Kuvagalleria
 • Laajakaista- ja digi-tv -palvelut
 • Pelastussuunnitelma
 • Asukastoimikunnan pöytäkirjat
 • Taloraportit
 • Toteumaraportti
 • Vahvistettu budjetti
 • Sähköinen luopumisilmoitus asumisoikeusasukkaille
 • Sähköinen muutostyöerittely

Säännönmukaiset tietojen luovutukset.
Rekisteriselosteessamme ilmeneviä tietoja ei luovuteta Asokotien ulkopuolelle, poislukien Asokotien puolesta jotain liiketoiminnan osaa suorittavat sopimuskumppanit sekä ne tahot, joilla lainsäädännön mukaan on oikeus tietojen saantiin. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Sivukartta on apuna sivuilla suunnistamisessa

Sivukartan avulla saat kokonaiskuvan Kotikulmasta, sekä löydät myös helpommin etsimäsi asian. Sivukartan linkin löydät sivujen alalaidasta.

Jos Kotikulman salasana unohtuu

Saat tilattua unohtuneen salasanan sähköpostiisi Kotikulman rekisteröitymissivun kautta. Rekisteröitymissivulle pääset Kotikulma -linkin kautta. Linkki salasanan tilaamiselle tulee näkyviin myös heti sisäänkirjautumiskenttien yhteyteen, jos kirjoitat Kotikulman tunnuksesi väärin.

Oman sähköpostiosoitteen päivittäminen on hyvä muistaa

Rekisteröitymisessä antamasi sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksenasi Kotikulmaan. Jos sähköpostiosoitteesi vaihtuu, kannattaa se päivittää mahdollisimman pian myös Kotikulman tietoihin. Tietojen päivitys tapahtuu Omat tiedot -painikkeen kautta. Se löytyy Kotikulman suljetulla puolella Kirjaudu ulos -painikkeen yläpuolelta. Kun tietosi ovat Kotikulmassa oikein, saat tarvittaessa tilattua unohtuneen salasanan suoraan sähköpostiisi.

Palautteen antaminen ja kysymykset

Asokodit ottaa mielellään vastaan palautetta internetsivuistaan ja palvelustaan yleisesti. Palautetta ja kysymyksiä voit lähettää Kotikulmassa kätevästi Palaute -linkin kautta, joka löytyy sivun alalaidasta.

Kotikulman automaattinen uloskirjaaminen parantaa turvallisuutta

Mikäli Kotikulmaan sisäänkirjautuneena et klikkaa mitään painiketta tai sivulinkkiä 20 minuuttiin, kirjaa järjestelmä sinut automaattisesti ulos Kotikulmasta. Näin siis myös silloin, jos kirjoitat vaikkapa Talon tavat -sivulle yli 20 minuuttia. Järjestelmä kun ei tunnista kirjoittamista sivuilla aktiivisesti liikkumiseksi. Tuloksena on tällöin tekstin tallentamisen epäonnistuminen.

Pitkä teksti kannattaa tallentaa aina sopivissa kohdin sivulle. Tämän jälkeen voit jatkaa sen kirjoittamista Muokkaa -painikkeen kautta. Liitteet kannattaa laittaa pdf- tiedostoina.

Automaattisen uloskirjaamisen tarkoitus on estää ulkopuolisten henkilöiden pääsy Kotikulmaan, jos joskus unohdat kirjautua Kotikulmasta ulos käytettyäsi konetta vaikkapa kirjastossa.

 

Siirry Kotikulman sivuille

Jaa tämä sivu