Siirry sisältöön

Näin muokkaat asohakemustasi

Jos haluat tehdä hakemukseesi muutoksia hakemuksen lähetyksen jälkeen, voit tehdä ne muokkaamalla hakemustasi Kotikulma-asiointipalvelussamme.

1. Hakemuksesi

Kirjauduttuasi hakemuksen muokkaukseen (Kotikulmassa), näet ensimmäisenä Asiointi -sivun.

Hakemukset-sivulla sinulla on mahdollisuus muokata hakemustasi. Jos sinulla on useampi hakukohde, voit poistaa tarpeettoman hakukohteen. Pääset myös muokkaamaan tarvittaessa järjestysnumeroa ja antamaan lisätietoa valitsemalla Avaa. Jos haluat tehdä hakemuksen uuteen kohteeseen, tulee sinun tehdä uusi hakemus verkkopalvelussamme.

Jos haluat tarkastella hakemustasi tai muuttaa hakemuksellasi olevia tietoja, valitse halutulta riviltä Avaa. Jos haluat poistaa hakemuksen, valitse halutulta riviltä Poista.

2. Hakemuksen muokkaus: järjestysnumero ja kohteiden hakukriteereiden muokkaus

Jos valitsit edellisessä näkymässä Muokkaa hakemusta, pääset muokkaamaan järjestysnumeroa sekä hakukriteereitä. Halutessasi voit kirjoittaa Lisätiedot -kohtaan lisätietoja myynnille. Huomioithan, että tekemäsi muutokset tulevat tallennuksen jälkeen heti voimaan.

Hakemuksen muokkaus.

Jos sinulta on puuttunut järjestysnumero, lisää se tässä kohtaa Järjestysnumero -kenttään. Mikäli Järjestysnumero-kenttä on tyhjä ja numero näkyy Lisätiedot-kentässä, antamallasi järjestysnumerolla on jo ollut hakemus tällä hakualueella. Lisää oikea järjestysnumero Järjestysnumero-kenttään. Jos antamasi järjestysnumero on mielestäsi oikein, ole yhteydessä asiakaspalvelu@asuntosaatio.fi.

HUOM: hakemuksen muokkauksessa tekemäsi muutokset tallentuvat aiemmin lähettämääsi hakemukseen. Mikäli haluat lisätä kokonaan uusia kohteita hakemuksellesi, tee uusi erillinen hakemus. Tästä tulee uusi hakemus, joka ei päivitä aiemmin lähettämääsi hakemusta.

Asumisoikeusasunnon vaihtaminen kohteen sisällä

Asumisoikeuden haltija on 1.9.2023 alkaen etusijalla asuntohaussa, kun samasta kohteessa vapautuu asunto, johon hän on halukas muuttamaan. Jos asut tällä hetkellä kohteessa, josta olet hakemassa asuntoa, ilmoita asiasta asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@asuntosaatio.fi tai p. 020 161 2280), joka voi päivittää tiedon hakemuksellesi.

3. Omien yhteystietojen päivittäminen

Pääset muokkaamaan yhteystietojasi valitsemalla sivun yläreunasta nimesi ja avautuvasta valikosta Yhteystiedot.

Voit päivittää tietojasi valitsemalla Muokkaa.

Huomioithan, että puhelinnumero tulee antaa kansainvälisessä muodossa (esim. +358401231234)

Sähköpostiosoitteen muutos vaatii muutoksen vahvistuksen tietosuojan vuoksi. Saat ohjeet muutoksen vahvistamiseksi uuteen sähköpostiosoitteeseesi.

4. Kanssahakijan tiedot

Jos hakemuksella on kanssahakija, hänen tulee päivittää omat tietonsa rekisteröitymällä ja kirjautumalla omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla hakemuksen muokkaukseen. Uuden kanssahakijan tietoja ei voi lisätä hakemuksen muokkauksessa.

Jos hakemuksella on kanssahakijan tiedot, jotka haluat poistaa hakemukselta, valitse Poista kanssahakijan nimen oikealta puolelta.

Mikäli sinulla on kysyttävää hakemuksen muokkauksesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu ma-pe klo 9-13