Osuiko avioero kohdallesi? Tarvitsetko nopeasti uuden kodin itsellesi ja lapsillesi? Haluatko irti asuntolainan puolikkaasta?

Ero tuli. Tarvitset tilaa lapsillesi. Rahasi eivät riitä omistusasuntoon. Vuokra-asunto ei houkuta. Ratkaisusi on Nopsakoti. Se on turvallinen, sinua varten remontoitu asumisoikeusasunto. Pääset muuttamaan 10 päivässä.
Nopsakoti on asumisoikeusasunto. Se on tarkoitettu kaltaisellesi äidille tai isälle, joka on eronnut tai eroamassa puolisostaan. Tarvitset itsellesi ja lapsillesi nopeasti turvallisen, tilavan ja siistin kodin.

Miksi NopsakotiTM sopii erotilanteeseen?

Aivan ensimmäiseksi tarvitset turvasataman sekä lapsillesi että itsellesi. Vasta sen jälkeen on aika pohtia muita asioita.
Energiasi ei riitä nyt sotkuisiin lainaneuvotteluihin. Puhumattakaan kuukausia kestävästä asuntojen näyttörumbasta. Tarvitset nopeasti tilavan kodin. Mutta se ei saa olla mikään ränsistynyt röttelö.
Tarjoamme tilanteeseesi täydellisen ratkaisun. Nopsakoti on asumisoikeusasunto. Maksat vain kymmenesosan vastaavan omistusasunnon hinnasta.

Nopsakoti on turvallinen

Katraasi voi asua Nopsakodissa niin kauan kuin ikinä haluat. Et joudu koskaan maksamaan yllätyskuluja putki- tai julkisivuremonteista. Saat pulittamasi hinnan takaisin 3 kuukaudessa. Pääset siis Nopsakodista vikkelästi eroon koska tahansa.

Nopsakoti on remontoitu

Tuleva asuntosi on pintaremontoitu. Palveluksessasi on ammatti-isännöitsijä, joka pitää perheesi kodin kunnossa.

Lupauksemme

  • Pääset muuttamaan 10 päivässä siitä, kun olet ottanut meihin yhteyttä.
  • Asunto remontoidaan muuttovalmiiksi.
  • Asumisoikeusmaksu on vain 15 prosenttia asunnon hinnasta. Käteesi jää kotisi myymisen jälkeen vielä käyttörahaakin.
  • Saat asua uudessa kodissasi niin kauan kuin haluat. Jos muutat pois, saat sijoituksesi takaisin.

Lisäksi lupaamme, ettet joudu koskaan maksamaan yllätyskuluja talon remonteista tai kilahtaneesta jääkaapista.

Vapaita Nopsakoteja

Tutustu vapaisiin Nopsakoteihin ja valitse omasi Katso kaikki