Omistusasunnot

Suurpellon puistokatu 8, Suurpelto, Espoo

Uusia omistusasuntoja kansainvälisessä Suurpellossa. Alueella on kansainvälinen koulu sekä suunnitteilla oleva uusi ostoskeskus. Suurpelto sijaitsee luonnonrauhallisella paikalla ja asunnot on suunniteltu ekologisista lähtökohdista. Osana modernia rakennussuunnittelua Optimuksestakin löytyy aurinkopaneeleja ja alueelle on rakennettu imujätejärjestelmä.


Tutustu Suurpellon asuntoihin

Arvioitu valmistumisaika lokakuu 2017

Asumisoikeusasunnot

Iltatuulentie 4, Metsäkalteva, Hyvinkää

Metsäkalteva on yksi Hyvinkään kehittyvistä kaupunginosista. Se rakentuu reilut kolme kilometriä keskustasta etelään päin. Sen toteuttaminen käynnistyi jo 2013 Hyvinkään Asuntomessujen myötä. Alueen suunnittelun tavoitteena on ollut kaupunkimaisuus, palvelut ja sujuvat yhteydet kaupungin keskustaan sekä ympäröivään luontoon. Kaiken kaikkiaan alueesta olisi tarkoitus tulla kotiseutu noin 6 000 asukkaalle vuoteen 2030 mennessä.

 

Hae Iltatuulentien asuntoja

Arvioitu valmistumisaika kesäkuu 2018

Leineläntie 1, Leinelä, Vantaa

Vantaan Leinelässä kohtaavat luonto, taide ja erinomaiset liikenneyhteydet. Kehäradan varrelle aseman ympärille on rakentumassa kaupunginosa, jossa taide tuodaan eläväksi osaksi arkipäivää. Alueella on jo valmiita kortteleita, päiväkoti on toiminnassa ja kauppa tulossa kesällä 2017. Tässä kohteessa on 64 uutta kotia. Asunnot ovat valoisia, parvekkeet valmiiksi lasitettu ja keittiöt hyvin varusteltuja.

Leineläntie 1 on savuton talo. Tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeella sekä yhteisissä tiloissa.

Hae Leineläntien asuntoja

Arvioitu valmistumisaika toukokuu 2018

Magneettikatu 10, Saunalahti, Espoo

'Saunalahti tarjoaa monia erilaisia kotivaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Aivan paikallispalvelujen, Kauklahdenväylän tuntumaan rakennetaan 73 uutta asumisoikeusasuntoa, joiden koot vaihtelevat aina 28,5 -neliöisistä yksiöstä sadan neliön nelihuoneisiin perheasuntoihin.

Hae Magneettikadun asuntoja

Arvioitu valmistumisaika kesä 2017

Karavaanikuja 4, Vuosaari, Helsinki

Karavaanikujan asunnot rakentuvat palvelujen aitiopaikalle. Reipas viisi minuuttia kävelyä riittää niin kauppaan kuin uimarannalle. Metroasema on viereisessä korttelissa, joten Helsingin keskustan palvelutkin ovat 20 minuutin metromatkan päässä. Hiekkaranta, Uutelan urheilupuisto sekä golf-kenttä ovat kävelymatkan päässä. Karavaanikuja 4:ään nousee yksi 5-6-kerroksinen hissillinen kolmen porrashuoneen asuinkerrostalo. Huoneistojen varustelutaso edustaa tätä päivää keraamisine liesineen, astianpesukoneineen ja lasitettuine parvekkeineen.

Hae Karavaanikujan asuntoja

Arvioitu valmistumisaika tammikuu 2018