Omistusasunnot

Suurpellon puistokatu 8, Suurpelto, Espoo

Uusia omistusasuntoja kansainvälisessä Suurpellossa. Alueella on kansainvälinen koulu sekä suunnitteilla oleva uusi ostoskeskus. Suurpelto sijaitsee luonnonrauhallisella paikalla ja asunnot on suunniteltu ekologisista lähtökohdista. Osana modernia rakennussuunnittelua Optimuksestakin löytyy aurinkopaneeleja ja alueelle on rakennettu imujätejärjestelmä.


Tutustu Suurpellon asuntoihin

Asumisoikeusasunnot

Taubenkuja 4, Kruunuvuorenranta, Helsinki

Kruunuvuorenranta – luonnon ja meren äärellä. Kruunuvuorenselän itärannalle kohoaa uusi
luonnonläheinen ja viihtyisä kaupunginosa, vastapäätä kantakaupunkia. Stansvikin ja Tullisaaren kartanoalue tarjoavat poikkeuksellisen hienot liikunta- ja virkistysmahdollisuudet asukkaille. Tärkeimmät
palvelut, kuten kaksi koulua ja useita päiväkoteja sekä pieni kaupallinen keskus löytyvät läheltä.

Arvioitu valmistumisaika: toukokuu, 2019
Hakuaika: 7. - 28.1.2018

Tutustu Taubenkujan asuntoihin
Tutustu Taubenkujan hinnastoon
Tutustu KruunuvuorenrantaanLeineläntie 1, Leinelä, Vantaa

Vantaan Leinelässä kohtaavat luonto, taide ja erinomaiset liikenneyhteydet. Kehäradan varrelle aseman ympärille on rakentumassa kaupunginosa, jossa taide tuodaan eläväksi osaksi arkipäivää. Alueella on jo valmiita kortteleita, päiväkoti on toiminnassa ja kauppa tulossa kesällä 2017. Tässä kohteessa on 64 uutta kotia. Asunnot ovat valoisia, parvekkeet valmiiksi lasitettu ja keittiöt hyvin varusteltuja.

Leineläntie 1 on savuton talo. Tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeella sekä yhteisissä tiloissa.

Hae Leineläntien asuntoja

Arvioitu valmistumisaika: toukokuu, 2018

Iltatuulentie 4, Metsäkalteva, Hyvinkää

Metsäkalteva on yksi Hyvinkään kehittyvistä kaupunginosista. Se rakentuu reilut kolme kilometriä keskustasta etelään päin. Sen toteuttaminen käynnistyi jo 2013 Hyvinkään Asuntomessujen myötä. Alueen suunnittelun tavoitteena on ollut kaupunkimaisuus, palvelut ja sujuvat yhteydet kaupungin keskustaan sekä ympäröivään luontoon. Kaiken kaikkiaan alueesta olisi tarkoitus tulla kotiseutu noin 6 000 asukkaalle vuoteen 2030 mennessä.

 
Hae Iltatuulentien asuntoja

Arvioitu valmistumisaika: kesäkuu, 2018

Kaskelantie 9, Hakunila, Vantaa

Kaskelan pientaloalueen tuntumaan, lähelle Vantaan Porttipuistoa on rakenteilla uusi asuinalue. Alue tukeutuu palveluissaan Hakunilan vanhaan keskustaan, joka periytyy 1970-luvulta. Kohteeseen rakennetaan 68 uutta asumisoikeuskotia kahdeksankerroksiseen, kaksiportaiseen kerrostaloon. Asuntojen koot vaihtelevat 28-neliöisistä yksiöistä 51-neliöisiin kompakteihin kolmioihin. Tilan tuntua luovat väljät lasitetut parvekkeet, saunomismahdollisuus järjestyy kiinteistöön rakennettavassa kahdessa yhteisessä saunassa ja pyykit voi kuivata kuivaushuoneessa.

 

Hae Kaskelantien asuntoja

Katso videoesittely kohteesta

Arvioitu valmistumisaika: marraskuu, 2018