Omistusasunnot

Suurpellon puistokatu 8, Suurpelto, Espoo

Uusia omistusasuntoja kansainvälisessä Suurpellossa. Alueella on kansainvälinen koulu sekä suunnitteilla oleva uusi ostoskeskus. Suurpelto sijaitsee luonnonrauhallisella paikalla ja asunnot on suunniteltu ekologisista lähtökohdista. Osana modernia rakennussuunnittelua Optimuksestakin löytyy aurinkopaneeleja ja alueelle on rakennettu imujätejärjestelmä.


Tutustu Suurpellon asuntoihin

Arvioitu valmistumisaika lokakuu 2017

Vuokra-asunnot

Magneettikatu 12, Saunalahti, Espoo

Ihmisillä on erilaisia unelmia oman kodin suhteen. Saunalahti tarjoaa monia erilaisia kotivaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin. Aivan paikallispalvelujen viereen, Kauklahdenväylän tuntumaan rakennetaan 30 uutta vuokra-asuntoa, joiden koot vaihtelevat aina 34,5-neliöisistä yksiöistä 68-neliöisiin kolmioihin.


Hae Magneettikadun asuntoja

Arvioitu valmistumisaika kesäkuu 2017

Asumisoikeusasunnot

Leineläntie 1, Leinelä, Vantaa

Vantaan Leinelässä kohtaavat luonto, taide ja erinomaiset liikenneyhteydet. Kehäradan varrelle aseman ympärille on rakentumassa kaupunginosa, jossa taide tuodaan eläväksi osaksi arkipäivää. Alueella on jo valmiita kortteleita, päiväkoti on toiminnassa ja kauppa tulossa kesällä 2017. Tässä kohteessa on 64 uutta kotia. Asunnot ovat valoisia, parvekkeet valmiiksi lasitettu ja keittiöt hyvin varusteltuja.

Leineläntie 1 on savuton talo. Tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeella sekä yhteisissä tiloissa.

Jätä hakemus 13.2.mennessä.

Hae Leineläntien asuntoja

Arvioitu valmistumisaika toukokuu 2018

Leineläntie 13, Leinelä, Vantaa

Taidetta, energiaa ja asumisen iloa! Tämä ainutlaatuinen taidekaupunginosa sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaalla, Ilolan ja Asolan pientaloalueiden naapurissa. Leinelästä pääsee sujuvasti niin kauppaan, kouluun, harrastuksiin kuin maailmallekin. Leinelästä tekee omaleimaisen alueen ympäristötaide, joka kuuluu olennaisesti Leinelän yleisilmeeseen.

Tässä kohteessa voit valita kerrostalo- tai paritaloasumisen. 

Hae Leineläntien asuntoja

Valmistunut tammikuussa 2017

Magneettikatu 10, Saunalahti, Espoo

'Saunalahti tarjoaa monia erilaisia kotivaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Aivan paikallispalvelujen, Kauklahdenväylän tuntumaan rakennetaan 73 uutta asumisoikeusasuntoa, joiden koot vaihtelevat aina 28,5 -neliöisistä yksiöstä sadan neliön nelihuoneisiin perheasuntoihin.

Hae Magneettikadun asuntoja

Arvioitu valmistumisaika kesä 2017

Mellinintie 3, Kruunuvuorenranta, Helsinki

Asumisoikeusasuntoja Kruunuvuorenrantaan – valon kaupunginosa! Upealle paikalle, Kruunuvuorenselän itärannalle kohoaa uusi merellinen kaupunginosa. Alueen sijainti veden äärellä, kantakaupunkia vastapäätä on ainutlaatuinen. Kaupungin vuokratontille rakennetaan kaksi 5-kerroksista asuinrakennusta. Hyvin varusteluissa huoneistoista, osa on saunallisia. Huoneistojen lasitetuilla parvekkeilla on mukava puuhastella pitkälle syksyyn. Kohteessa on myös käyttöösi pesula ja kuivaushuone.

Hae Mellinintien asuntoja

Valmistuu helmikuussa 2017

Kaakkoisväylä 7 B, Mikkola, Vantaa

Perinteisen Mikkolan rakennuskanta uudistuu. Alueen hyvät ulkoilumahdollisuudet ja palvelut muodostavat miellyttävän kotiseudun monenlaisiin elämäntilanteisiin. Aivan vierestä kulkevat myös linja-autot Helsinkiin eikä Korson asemakaan kovin kaukana sijaitse.

Tänne jo toimivaan kaupunkiympäristöön rakennetaan 37 uutta asumisoikeuskotia nelikerroksiseen, kolmiportaiseen kerrostaloon. Asuntojen varustelutaso täyttää nykyihmisen vaatimukset keraamisine liesineen ja astianpesukoneineen.  

Hae Kaakkoisväylän asuntoja

Valmistunut lokakuussa 2016Karavaanikuja 4, Vuosaari, Helsinki

Karavaanikujan asunnot rakentuvat palvelujen aitiopaikalle. Reipas viisi minuuttia kävelyä riittää niin kauppaan kuin uimarannalle. Metroasema on viereisessä korttelissa, joten Helsingin keskustan palvelutkin ovat 20 minuutin metromatkan päässä. Hiekkaranta, Uutelan urheilupuisto sekä golf-kenttä ovat kävelymatkan päässä. Karavaanikuja 4:ään nousee yksi 5-6-kerroksinen hissillinen kolmen porrashuoneen asuinkerrostalo. Huoneistojen varustelutaso edustaa tätä päivää keraamisine liesineen, astianpesukoneineen ja lasitettuine parvekkeineen.

Hae Karavaanikujan asuntoja

Arvioitu valmistumisaika tammikuu 2018