Nyt myynnissä Tenniskallion tontit

Omakotitalotontteja Siuntion Pickalassa merellisessä ympäristössä, kansainvälisen tason monipuolisella asuin- ja vapaa-ajanalueella.  Rakentamaan pääsee nopeasti, kunnallistekniikka on tontin rajalla.

Tonttien koot 1.720 m2 - 2.233 m2
Myyntihinnat 130.000 €- 175.000 €

Kysy lisää tonteista
Päivi Tulokas
puhelin 020 161 2400 tai jätä yhteydenottopyyntö myynti@asuntosaatio.fi

Kortteli 45
Tenniskalliontie

Tontit rajoittuvat Tenniskalliontien ja Störsvikintien väliseen rinteeseen, josta avautuu näkymä golfkentän yli. Aurinkoa ja valoa riittää aamuun ja iltaan. Rakennusoikeus 275 / 310 kem² yhdelle asuinrakennukselle.

Kortteli 46
Tenniskalliontie – Tenniskuja

Kauniita tontteja golf- ja tenniskenttien sekä golfkartanon ja -keskuksen läheisyydessä. Rakennusoikeus yhdelle 275 kem²:n asuinrakennukselle. Vanhoja kippuramäntyjä, jyhkeitä kallioita aamu- ja ilta-auringon valossa.

Kortteli 47
Tenniskuja – Tenniskalliontie -Tennispolku

Pääosa korttelin tonteista antaa Forest-kentän viimeisille rei´ille. Niin aamu- kuin myös ilta-aurinko yltää vanhojen mäntyjen ylitse. Täällä voi nautiskella luonnosta ja metsien läheisyydestä. Rakennusoikeus 275 / 310 kem² yhdelle asuinrakennukselle.

Kortteli 48
Tenniskalliontie

Tontit rajautuvat alueelle tulevan sisäänajotien tuntumaan ja yhdistyvät ylväänä ja kauniina rivinä alueeseen. Upea luonto ympäröi aluetta, joka tarjoaa runsaasti ulkoilu- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia. Rakennusoikeus 275 kem² yhdelle asuinrakennukselle.