Nyt myynnissä Siuntiossa Tenniskallion tontit

Omakotitalotontteja Pickalassa, joille kaavamuutos antaa mahdollisuuden rakentaa useampia pienempiä taloja tai yhden reilun kokoisen talon. Pickala on merellisessä ympäristössä, monipuolisella asuin- ja vapaa-ajanalueella. Läheltä löytyvät tenniskentät, melontakeskus ja kansainvälisen tason kolme golf-kenttää. 

Tulevaisuuden Pickala on vireä ja vetovoimainen asuinalue arvokkaan luonnon ja meren tuntumassa, vain pienen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

 
havainnekuva-siuntio-pickala-tontit

Rakentamaan pääsee nopeasti, kunnallistekniikka on tontin rajalla.

  • Tonttien koot 1.720 m2 - 2.233 m2
  • Myyntihinnat 130.000 €- 175.000 €

 
Kortteli 45

Tenniskalliontie

Tontit rajoittuvat Tenniskalliontien ja Störsvikintien väliseen rinteeseen, josta avautuu näkymä golfkentän yli. Aurinkoa ja valoa riittää aamuun ja iltaan. Rakennusoikeus 275 / 310 kem² yhdelle asuinrakennukselle.

Kortteli 46
Tenniskalliontie – Tenniskuja

Kauniita tontteja golf- ja tenniskenttien sekä golfkartanon ja -keskuksen läheisyydessä. Rakennusoikeus yhdelle 275 kem²:n asuinrakennukselle. Vanhoja kippuramäntyjä, jyhkeitä kallioita aamu- ja ilta-auringon valossa.

Kortteli 47
Tenniskuja – Tenniskalliontie -Tennispolku

Pääosa korttelin tonteista antaa Forest-kentän viimeisille rei´ille. Niin aamu- kuin myös ilta-aurinko yltää vanhojen mäntyjen ylitse. Täällä voi nautiskella luonnosta ja metsien läheisyydestä. Rakennusoikeus 275 / 310 kem² yhdelle asuinrakennukselle.

Kortteli 48
Tenniskalliontie

Tontit rajautuvat alueelle tulevan sisäänajotien tuntumaan ja yhdistyvät ylväänä ja kauniina rivinä alueeseen. Upea luonto ympäröi aluetta, joka tarjoaa runsaasti ulkoilu- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia. Rakennusoikeus 275 kem² yhdelle asuinrakennukselle.

Kysy lisää tonteista 
Raija Kallasaari
puhelin 020 161 2481 tai jätä yhteydenottopyyntö raija.kallasaari@asuntosaatio.fi

       

Tontit Hämeenlinnanan Kartanonrannassa

Hämeenlinnan Kartanonrannan tontit ovat nyt myynnissä. Kysy lisää tonteista: 

Raija Kallasaari, puhelin 020 161 2481 tai jätä yhteydenottopyyntö raija.kallasaari@asuntosaatio.fi

 

Kartanonrannan tonttien sijainti:

havainnekuva-hameenlinna-kartanonranta-tontit

Jaa tämä sivu

Tutustu Pickalaan Golfaa vapaalla Pickalassa