DNA:n taloyhtiölaajakaista

Asokodin asunnoissa on käytössä DNA:n taloyhtiölaajakaistayhteys 2 Mbit/ s -nopeudella. Tämä perusnopeuden laajakaistayhteys sisältyy vastikkeeseen, eli on käytettävissä ilman eri veloitusta, kun olet rekisteröitynyt sen käyttäjäksi osoitteessa www.dna.fi/tlk, lähimmässä DNA Kaupassa tai soittamalla DNA:n asiakaspalveluun 044 144 044.

Modeemi

Palvelun käyttöönottoa varten tarvitset modeemin. Asokotien ja DNA:n väliseen sopimukseen sisältyvänä DNA tarjoaa tarvittaessa käyttöösi veloituksetta WLAN modeemin (1 kpl/ asukas), jonka voit noutaa lähimmästä DNA Kaupasta. Katso sinua lähimmän DNA Kaupan osoite os. www.dna.fi/kaupat.

Edullisesti lisää nopeutta

Asokodin asukkaana voit halutessasi hankkia lisää huoneistokohtaista nopeutta laajakaistaasi. Lisänopeuksista ja -palveluista tehdään erillinen sopimus asukkaan ja DNA:n välillä ja tilatut tuotteet veloitetaan suoraan asukkaalta. Lisänopeustuotteisiin pääset tutustumaan esimerkiksi osoitteessa www.dna.fi/tuplakaista.

Elisa ja Arabian Palvelu Oy

Kohteissa, joissa on Elisa Kaapeli-TV, saat ilmaiseksi Elisan 2 Mbit/ s -laajakaistan. Voit hankkia myös tätä nopeamman yhteyden edullisesti. Saadaksesi laajakaistan käyttöösi rekisteröidy osoitteessa www.elisa.fi tai ota yhteyttä Elisan asiakaspalveluun.

Arabianrannan asuinkiinteistöissä käytetään valokuituverkkoa, josta Arabian Palvelu Oy omistaa ns. "viimeisen mailin" sekä taloyhtiössä sijaitsevat aktiivilaitteet. Verkon käyttöä ja sen palveluita ylläpitää ja valvoo verkon ylläpitäjäksi valittu alueoperaattori. Lisätietoja osoitteesta https://arabianpalvelu.fi/