Kuka voi hakea?

Korkotukiasunnot on tarkoitettu pienempituloisille asunnonhakijoille, ja asukasvalintaan vaikuttavat hakijan varallisuus, asunnontarve ja tulot. Mikäli haet korkotuettua asuntoa, tulee sinun pyydettäessä antaa selvitys edellä mainituista seikoista.

Varallisuuden osalta asuntoon muuttajan varallisuus ei saa ylittää erikseen määritettyä varallisuusrajaa. Tarkemmat tiedot varallisuusrajoista löytyvät infosivulta.

Korkotuettuihin asuntoihin voi jättää avoimen hakemuksen nettisivuiltamme. Heti vapaiden asuntojen tilanteen voi tarkistaa asuntohausta kirjoittamalla hakukenttään kohteen osoitteen. On hyvä huomioida, että suuresta kysynnästä johtuen, vapaiden asuntojen määrä on yleisesti ottaen vähäinen.

Haettavat kohteet

Uusia korkotuettuja vuokra-asuntoja Espoon Tapiolassa. Puukerrostalo, joka sijaitsee erinomaisella paikalla palveluiden äärellä
magneettikatu 12 cropped
Uusia korkotuettuja vuokra-asuntoja Espoon Saunalahdessa. Jylhät kalliot, laaksot ja mäntymetsikot tarjoavat erinomaiset ulkoilumaastot. Lisäksi alueelta löytyvät hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin.
magneettikatu 12 cropped
Aurinkoisella paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva kohde Espoon Leppävaarassa. Kohteessa on yhteensä 48 asuntoa.
Julkisivukuva lowres
Keimolan moottoriradan paikalle rakennettu moderni vuokratalo, jonka asunnoista löytyvät muun muassa lasitetut parvekkeet, keraamiset liedet ja astianpesukoneet.
Julkisivukuva lowres
Leinelän taidekaupunginosassa sijaitseva Moreeni on vuonna 2013 valmistunut moderni kiinteistö. Kiinteistössä on yhteensä 38 korkotuettua asuntoa.
Julkisivukuva lowres
Vuonna 2016 valmistunut Leinelän Sivellin tarjoaa puitteet modernille asumiselle. Kaikissa asunnoissa on lasitettu tai ranskalainen parveke ja keittiöissä astianpesukoneet valmiina. 

Julkisivukuva lowres
Aravavuokrakohde Leppävaaran hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä. Kohde käsittää yhden kuusikerroksisen kerrostalon sekä yhden kaksitasoisen rivitalon. Yhteensä asuntoja on 42 kappaletta.
Julkisivukuva lowres
Vuonna 2013 valmistunut Lounatuuli sijaitsee Tuusulan Kirkonkylän kupeessa. Kohteessa on yhtäänsä 34 korkotuettua asuntoa sekä sähköpistokkein varustetut autopaikat.
Julkisivukuva lowres
Vuonna 2010 valmistunut Lounatuulenpuisto sijaitsee rauhallisella paikalla, parin kilometrin päässä Tuusulan keskustasta. Moderneja, varallisuusrajallisia asuntoja kohteessa on yhteensä 47.
Julkisivukuva lowres
Vuonna 2014 valmistunut Ulrikankuja 18 tarjoaa korkotuettuja asuntoja hyvältä paikalta, aivan juna-aseman vierestä. Hyvin varustelluissa asunnoissa on muun muassa astianpesukoneet ja keraamiset liedet.
Julkisivukuva_lowres

Jaa tämä sivu