Yleistä

Tuuliniitty 3:sen hissillisessä puukerrostalossa Tapiolassa on 42 kotia, joiden asuntokoot ovat yksiöstä neljään huoneeseen saakka. Yhteistiloiksi taloon tulee talosauna, pesutupa, kuivaushuone ja kerhotila. Talo on savuton.

Talo sijaitsee erinomaisella paikalla palveluiden äärellä. Liikkuminen onnistuu kätevästi julkisilla metro- ja bussiaseman läheisyyden ansiosta. Talo on kaavamääräysten mukaisesti autopaikaton. Talo on rakennettu suomalaisesta puusta valmistetuista elementeistä, ensimmäistä kerrosta lukuunottamatta, säältä suojassa teltan sisällä. Puurakentamisen hiilijalanjälki on tavanomaista pienempi mm. materiaalin keveyden ja hiilensitomiskyvyn ansiosta. Paloturvallisuuden takaa huoneistokohtainen sammutusjärjestelmä.

Tapiolasta haluttiin aikanaan rakentaa itsenäinen kaupunginosa, jossa on asuntoja, työpaikkoja ja tarvittavat palvelut. Ennen kaikkea Tapiola tunnetaan kuitenkin puutarhakaupunkina, jossa yhdistyy kaupungissa ja maalla asumisen parhaat puolet. Tapiola elää uutta kukoistuskauttaan osana elävää Espoota metroradan varrella.

Tervetuloa viihtymään Tapiolaan!

Kohteen osoite: 
Tuuliniitty 3
02100 Espoo

Jaa tämä sivu