Suomen suurimmat kesähäät vietettiin 22.7. Tikkurila Festivaaleilla, kun Emilia Lahtinen ja Ville Ilomäki sanoivat ”tahdon” kymmentuhatpäisen festivaaliyleisön edessä. Asokotien toimitusjohtaja Marko Pyykkönen ojensi hääparille kilpailun päävoiton, joka oli koti vuodeksi. Sopivaa kotia lähdetään nyt etsimään hääparin nelihenkiselle perheelle.

Festarihäiden pariskunta valittiin avoimen kilpailun kautta. Paikkaa alttarilla tavoitteli 37 paria, joista raati valitsi viisi yleisöäänestykseen. Hääpariehdokkaat keräsivät kaikkiaan huimat 14 000 ääntä. Yleisön suosikiksi nousivat Emilia Lahtinen ja Ville Ilomäki 5 500 äänellä. Ihmisten kiinnostus festarihäitä kohtaan ylitti odotukset moninkertaisesti.

Asokodit lähtee nyt etsimään yhdessä hääparin kanssa heille sopivaa kotia vuodeksi. Emilia on tähän saakka asunut perheen kahden pienen lapsen kanssa Seinäjoella. Ville sen sijaan on asunut pääkaupunkiseudulla, jonne hän muutti työn perässä. Palkinto mahdollistaa perheen muuton yhteiseen kotiin pääkaupunkiseudulla.

Festarihäiden järjestäminen perustuu Asuntosäätiön haluun auttaa nuoria pareja elämän alkuun ja uskoon siitä, että onnella on osoite.

Jaana Lahtinen

Jaa tämä sivu