Palvelukatkos ke 17.8. ja to 18.8.

Verkkopalvelussamme on palvelukatkos keskiviikkona 17.8. ja torstaina 18.8., jolloin asuntohakemusten lähetys ei ole mahdollista ja asuntojen tiedoissa voi olla puutteita. Pahoittelemme katkoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Siirry sisältöön

Pihajuhlat toivat asukkaat yhteen Salon Lasikujalla

05.07.2022 Kotimaisema Kirjoittaja Soni Koli
Salon Lasikujalla polkaistiin kesä käyntiin pihajuhlien merkeissä. Asukkaat pääsivät kokoontumaan yhteen kahden vuoden odotuksen jälkeen, joihin mahtui niin viihtyvyysremontti kuin koronapandemiakin. Juhlien tunnelma olikin kesäisen lämmin ja yhteisöllinen asukkaiden kohdatessa toisiaan.

Pihajuhlat käynnistyivät yhteisillä talkoilla, joissa asukkaat puhdistivat yhdessä tuumin talon pihaa rikkaruohoista ja siivosivat pyörä- ja grillikatoksia. Tämän jälkeen vuorossa oli grillausta sekä muurinpohjaletuilla herkuttelua. Juhlien tunnelmaa nostattivat entisestään myös yhteislaulanta sekä haitarimusiikin säestys.  

Juhlien järjestelyistä vastasi Lasikujalle toukokuussa perustettu kuuden hengen asukastoimikunta. Pihajuhlat olivat varsin onnistuneet, ja ne keräsivät asukastoimikunnan puheenjohtaja Raili Niemen mukaan kiitosta ja kehuja asukkailta.  

On kivaa, että meitä on monta ihmistä ideoimassa toimikunnassa”

Pihajuhlien kaltaiset asukkaiden yhteiset tapahtumat syntyvät Niemen mukaan asukastoimikunnan kesken yhdessä ideoimalla. Yhdessä on suunniteltu ja pystytetty myös pihapiirin upouusi, kaikkien asukkaiden käytössä oleva yrttilaatikko. ”On kivaa, että meitä on monta ihmistä ideoimassa toimikunnassa”, Niemi kommentoi.  

Asukastoimikunnalla onkin suunnitteilla jo seuraava pihatapahtuma Lasikujan asukkaille. Toiveena on ainakin peli-illan järjestäminen, jossa asukkaat pääsisivät viettämään yhdessä aikaa esimerkiksi tikanheiton ja kortinpeluun parissa. 

Asukkaat siistivät taloyhtiön pihaa talkoohengessä.