Asuntosäätiön asukkaat voivat ladata autojaan eTolpan älykkäästä etähallittavasta lämmitystolpasta

eTolpan käyttäjänä voit valita käytätkö älykästä etähallittavaa lämmitystolppaa ajoneuvon lämmitykseen vai sähkö- tai hybridiauton lataukseen. Laitteen teho (max. 1,8–3,7 kW) riippuu kohdekohtaisesta sähköistyksestä. eTolpan latauslaite on varustettu Schuko-pistokkeella.

Kun tilaat autonlatausmahdollisuuden, sinun tulee tehdä lisäsopimus auton lataamisesta Asuntosäätiön yhteistyökumppanin eTolpan kanssa. Autopaikan vuokrasopimuksesi säilyy ennallaan entisin ehdoin. Laitteen asentaminen onnistuu pysäköintialueilla, jotka ovat Asuntosäätiön hallinnassa.

Sopimus eTolpan kanssa maksaa 15 € kuukaudessa, minkä lisäksi sinulta veloitetaan kulutettu sähkö. Vuoden 2022 loppuun asti veloitettava hinta on 0,13 €/kWh. Varmistaaksemme, että kohtelemme asukkaitamme tasapuolisesti, sopimukseen kuuluu ilman lisämaksua sama määrä sähköä (15 kWh/kk) kuin mitä tarjotaan muille autopaikan vuokranneille asukkaille. 

Asuntosäätiön asumisoikeusasukkaana ja asokodin vuokralaisena voit tilata eTolpan itsellesi Kotikulmasta löytyvällä lomakkeella. Tämän jälkeen tilaus etenee asennusliikkeelle, josta ollaan sinuun yhteydessä ennen laitteen asentamista. Huomioithan, että vallitseva komponenttipula saattaa vaikuttaa laitteen toimitusaikaan. Asuntosäätiön vuokrakohteissa asuvien tulee olla yhteydessä osoitteeseen isannointi@asuntosaatio.fi.

Lisätietoja: eTolppa

Lataa sähköautoa oikein

Huomioithan, että sähkö- ja hybridiautojen lataaminen muista kuin latausta varten suunnitelluista laitteista on kielletty järjestyssäännöissämme, sillä lämpötolppia ei ole suunniteltu autojen latausta varten. Lämpötolpista lataaminen aiheuttaa ylikuormitusta, joka vaurioittaa lämpötolppia sekä aiheuttaa turvallisuusriskin pysäköintialueella. Lämpötolpasta autoa lataamalla aiheutat lämpötolppien vioittumista, vaarannat turvallisuuden sekä kulutat kiinteistösähköä luvatta, jolloin autosi latauksesta maksavat myös naapurisi. Myös kiinteistön sähköpistorasioista lataaminen on kielletty.

 

 

Jaa tämä sivu