Kirstinharju 2 valmistuu syksyllä 2022 - jätä hakemus jo tänään

Tervetuloa malliasunnon (4h+k, 83m2) esittelyyn to 2.6., ke 15.6. ja to 18.8. klo 16.30-17.30 osoitteeseen Kirstinharju 2 B 40, 02760 Espoo (1. kerros).

Kristinharjuun, Sunan ja Suvelan rajalle, valmistuu syksyllä 2022 yhteensä 68 laadukasta ja valoisaa asumisoikeuskotia. Asunnoilla on erinomainen sijainti luonnontilaisen metsikön vieressä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja vain kävelymatkan päässä kauppakeskus Entressen ja Espoontorin palveluista. Suvelasta löytyy useita kouluja, päiväkoteja ja kauppoja. Luonto on lähellä niin talojen sisäpihoilla kuin lähimetsikköjen ja puistojen rikastamassa ympäristössäkin. 

Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee kerhohuone ja saunaosasto. Alapihan puoleisella oleskeluterassilla voit nauttia naapureiden kanssa ilta-auringon säteistä. Valoisien, hyvin varusteltujen huoneistojen koot vaihtelevat yksiöistä reiluihin 5 huoneen perheasuntoihin.

Lasitetut parvekkeet tuovat lisää käyttötilaa ja mukavuutta kotiin ympäri vuoden. Korttelin yhteiskäytössä olevassa parkkihallissa sijaitsevat asukkaille varatut 46 autopaikkaa. Muiden Asuntosäätiön uudiskohteiden tavoin myös tämä kohde on savuton ja lemmikit ovat tervetulleita nauttimaan viihtyisästä asumisesta!

Tutustu alla kohteen esitteeseen ja vapaisiin asuntoihin.

  
  

Tietoa alueesta

Uudistuva Espoon Suvela

Perinteikäs Suvelan asuinalue sijaitsee Espoon sydämessä, hyvien liikenneyhteyksien ja vehreän keskuspuiston äärellä. Kristinharjuun nousee täysin uusi, moderni ja viihtyisä 14 talon kokonaisuus, joihin tulee koteja yhteensä lähes 500 perheelle. Mittava, monivuotinen kehityshanke uudistaa nyt koko Suvelan ilmeen. Hankkeen myötä sekä asuminen että asuinympäristö päivittyvät tälle vuosituhannelle. Luonto on lähellä niin talojen sisäpihoilla kuin lähimetsikköjen ja puistojen rikastamassa ympäristössäkin. Myös alueen katuverkkoa uudistetaan palvelemaan paremmin asukkaiden liikkumista.


Katso esittelyvideo alueesta

Jaa tämä sivu