Asokoti yhdistää omistus- ja vuokra-asumisen parhaat puolet


Kuten tiedetään, niin elämä on arvaamaton. Usein se antaa meille iloa ja rakkautta, toisinaan myös surua ja pettymyksiä, sillä vaikka miten yrittäisi, kaikkea ei vaan voi suunnitella. Mutta kun elämä yllättää, me autamme sinua tai läheisiäsi löytämään juuri teille sopivan kodin. Nopeasti, joustavasti ja luotettavasti.

Asokotien asumisoikeusasujana saat parhaat puolet sekä omistus- että vuokra-asumisesta. Sitä tarkoitamme, kun sanomme, että onnella on osoite.

Asumisoikeusasuminen

Asumisoikeudessa yhdistyvät omistus- ja vuokra-asumisen parhaat puolet. Asumisoikeus joustaa tarvittaessa elämäntilanteen mukaan ja kodissasi saat asua niin pitkään kuin haluat.

Lue lisää asumisoikeudesta

Tutustu hakuohjeisiin

Hae järjestysnumeroa


   

Löydä oma Asokotisi

Asokotien taloja on 31 paikkakunnalla jo yli 16000 kotia. Koti löytyy kaikenlaisiin elämäntilanteisiin yksiöstä tilavaan omakotitaloon. Meiltä löydät useilla paikkakunnilla unelmiesi kodin juuri sieltä järven rannalta.

Talotyyppeistä voit valita mieluisimman; rivi-, kerros- ja omakotitalon. Saat halutessasi siis valita oman pihan tai tilavan parvekkeen. Hakeminen on helppoa. Voit täyttää toiveidesi mukaisen kodin hakemuksen heti ja otamme sinuun yhteyttä, kun sellainen vapautuu.

Etsi asuntoja

Jätä hakemus


   

Jaa tämä sivu