Asuntosäätiö sr
Y-tunnus: 0101242-5
Käyntiosoite: Tuulikuja 2, 02100 Espoo
(jäljempänä ”Järjestäjä”)

 1. Haasteeseen osallistuminen ja huoltajan lupa
  Haasteeseen voi osallistua kuka tahansa. Erityisesti lasten ja nuorten toivotaan osallistuvan haasteeseen. Kaikki osallistujat kisaavat yhdessä kategoriassa. Haasteeseen voi osallistua vain kerran.

  Haasteeseen osallistutaan lähettämällä kuva valmiista työstä viimeistään 30.9.2021 sähköpostitse osoitteeseen kotimaisema@asuntosaatio.fi tai postitse osoitteeseen Asuntosäätiö / Lasten taidehaaste, Tuulikuja 2, 02100 Espoo. Sähköpostissa/postissa on mainittava osallistujan etunimi ja ikä. Töitä ei palauteta.

  Alle 13-vuotiaan alaikäisen kohdalla osallistujan huoltajalta on oltava suostumus haasteeseen osallistumiseen. 

 2. Haasteaika
  Haasteeseen osallistumisaika on 10.6. – 17.10.2021. Myöhästyneitä töitä ei oteta mukaan haasteeseen.

 3. Haastetyö
  Haasteeseen osallistutaan vapaavalintaisella piirroksella, maalauksella tai askartelutyöllä, jonka teema on tulevaisuuden koti. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset yhteystiedot. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä tiedoista tai tietoliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä ongelmista.

 4. Voittaja ja palkinto
  Järjestäjä arpoo kaikkien haasteeseen osallistuneiden kesken kolme askartelu- ja piirustusvälinepakettia. Arvonta suoritetaan lokakuun aikana.

  Voittajille / voittajien yhteyshenkilöille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan Asuntosäätiön nettisivuilla sekä somekanavissa.

 5. Markkinointilupa
  Lähettäessään työnsä osallistuja tai alaikäisen kohdalla hänen huoltajansa hyväksyy, että Järjestäjä saa käyttää töitä taidenäyttelyissä, digimarkkinoinnissa nettisivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan.

 6. Tekijänoikeudet
  Haasteeseen osallistuja tai alaikäisen kohdalla hänen huoltajansa vastaa siitä, että työ noudattaa tekijänoikeuksia. 

 7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
  Osallistumalla haasteeseen osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä haasteen virallisia sääntöjä ja haasteen Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Kysymykset ja lisätiedot haasteesta voi lähettää osoitteeseen kotimaisema@asuntosaatio.fi.

 8. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus
  Osallistujien henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja- asetuksen ja tietosuojalain mukaisesti. Tietojen käsittely perustuu osallistujan suostumukseen. Haasteeseen osallistuneiden antamia tietoja käytetään arvonnan suorittamiseen sekä palkinnon toimittamiseen voittajille ja Järjestäjällä on oikeus julkaista haasteeseen osallistuneiden taiteilijoiden etunimi ja ikä valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa sekä taidenäyttelyissä. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

   

  Lue tarkemmin Järjestäjän tietosuojakäytännöstä 

Jaa tämä sivu