Siirry sisältöön

Uusia Hitas-koteja merelliseen Verkkosaareen

Kalasataman palveluiden ytimeen, kivenheiton päähän merenrannasta nousee Asuntosäätiön rakennuttama Hitas-kohde, Asunto Oy Helsingin Capella. Kohteen rakennustyöt ovat käynnistyneet, ja uusien kotien arvioitu valmistumisajankohta on alkuvuodesta 2025. Kohteen asuntojen hakuaika on 8.-21.5.2023.

Kalasatamankatu 32 – koti keskellä kaupunkia

Asunto Oy Helsingin Capella sijoittuu suojaisaan asuinkortteliin eläväisen Hermannin rantatien kupeeseen. Kahdeksankerroksiseen taloon valmistuu 32 toimivasti suunniteltua kaupunkikotia, joiden koot vaihtelevat kaksioista viiden huoneen perheasuntoihin.

Käytännölliset pohjaratkaisut ja huoneiden valoisuus luovat viihtyisää tunnelmaa kotiin. Kodin mukavuutta lisäävät myös jokaisen asunnon varusteluun kuuluvat lasitetut parvekkeet, parkettilattia, sälekaihtimet sekä astianpesukone.

Päivittäistä asumisen mukavuutta

Tässä kohteessa viihtyminen on tehty helpoksi! Asumisen vaivattomuutta lisäävät talosta löytyvät talopesula kuivaushuoneineen sekä yhteiset kerho- ja varastotilat. Talossa on myös kaksi saunaosastoa, joista toisessa pääset nauttimaan talon ylimmän kerroksen upeista näkymistä.

Talon pihakannen alle valmistuu yhteiskäytössä oleva parkkihalli, jonka paikoista kolmasosa on varustettu sähköauton latauspisteillä. Korttelissa on lisäksi talojen yhteisessä käytössä oleva moderni imujätejärjestelmä.

Katutasoon rakennetaan myös kaksi liiketilaa, jotka jäävät taloyhtiön hallintaan.

Verkkosaaressa kaikki on lähellä

Kalasataman kaupunginosassa sijaitseva Verkkosaari on yksi Helsingin uusista vetovoimaisista asuinalueista. Verkkosaaressa kaikki päivittäispalvelut ovat lähellä. Kohteen kupeessa sijaitsevassa kauppakeskus Redissä kauppaostokset hoituvat käden käänteessä, ja läheltä löytyvät myös koulut, päiväkodit sekä terveys- ja hyvinvointikeskus. Myös lähistön Tukkutori ravintoloineen, Suvilahden kulttuuritarjonta sekä upea meri rantabulevardeineen tarjoavat elämyksiä arkeen.

Verkkosaaren mainiot liikenneyhteydet paranevat entisestään uusien raitiolinjojen valmistuessa. Jo nyt matka Verkkosaaresta ydinkeskustaan taittuu Kalasataman metropysäkiltä muutamassa minuutissa.

Miksi valita Hitas-koti?

Hitas-kodit ovat omistusasuntoja, joiden hinta on säädelty. Asuntojen hinta asettuukin yleensä tavanomaista asuntomarkkinahintaa alhaisemmaksi.
Kalasatamankatu 32 on kohteena poikkeuksellinen siltä osin, että se on viimeinen rakennuttamamme Hitas-kohde. Hitas-kohteiden rakentamisen lopettamisen taustalla on Helsingin kaupungin päätös lopettaa Hitas-järjestelmä osaltamme .

Hae Hitas-kotia

Suosittuihin Hitas-asuntoihin valitaan ostajat arvonnan avulla. Voit tulla valituksi Hitas-asunnon ostajaksi osallistumalla arvontaan. Hitas-asuntojen arvontaan voit osallistua täyttämällä hakulomakkeen hakuajan 8.-21.5.2023 puitteissa. Lisää Hitas-asunnon hakemiseen liittyviä tietoja ja ohjeita löydät Asunto Oy Helsingin Capella:n sivuilta.