Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.  

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme.  

Asiakas on tekemisemme keskiössä. Jotta voimme tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin, tarvitaan monipuolista, yli ammattirajojen tehtävää yhteistyötä ja erilaisia osaajia. Meillä töitä tehdään innostavalla, uteliaalla ja hyväntuulisella asenteella. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, ja haluamme kehittyä yhdessä koko henkilöstömme kanssa parhaaksi työpaikaksi – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä parempi. 

Avoimet työpaikat

Näet tällä sivulla avoimena olevat työpaikkamme. Mikäli meillä ei ole juuri nyt avoimia paikkoja, voit lähettää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos meillä vapautuu sinulle sopiva tehtävä.
  

IT-asiantuntija

 

Ota yhteyttä

Minna Saarni
henkilöstöpäällikkö
p. 020 161 2240

Saana Karikumpu
HRD-asiantuntija
p. 020 161 2407

Sähköpostimme ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@asuntosaatio.fi

Lähetä avoin työhakemus

Uratarinat

Arvopohjaisuus ohjaa työtämme

Meillä työskentelee noin 120 asumisen ja rakentamisen ammattilaista. Tutustu millaisissa eri tehtävissä meillä esimerkiksi työskennellään: