Viihtyvyysremontit lisäävät asumismukavuutta

Asuntosäätiöllä on omistuksessaan yli 16 500 asumisoikeusasuntoa, joista suurin osa on tullut siihen ikään, että asuntojen sisäpuolet kaipaavat korjaustoimia. Tavoitteenamme on, että kaikki asunnot on korjattu 2030-luvun alkuun mennessä.

Huoneistokohtainen viihtyvyysremontti sisältää mm. seuraavat työvaiheet:
  • Keittiökalusteet sekä -koneet uusitaan.
  • Märkätilat (pesuhuone, erillinen wc ja sauna) remontoidaan kalusteineen. Pesutilaan asennetaan sähkötoiminen lattialämmitys.
  • Lattioihin asennetaan laminaatit.
  • Vaatekaapit uusitaan makuuhuoneissa, eteisessä sekä vaatehuoneessa.
  • Väliovet karmeineen vaihdetaan.
  • Pistorasioiden ja valokatkaisimien kannet uusitaan.
  • Lisäksi keittiön seinät ja katto maalataan. Muiden kuivien tilojen seinät ja katto jäävät ennalleen.

Edellä mainittujen lisäksi tehdään kohdekohtaisesti valittuja korjauksia, kuten vesikatto-, julkisivu- ja piha-alueen korjauksia.

Asukkaat asuvat kodeissaan remonttien ajan. Toteutamme remontit siten, että asukkaille aiheutuu mahdollisimman vähän asumishaittaa remontin aikana. Tiedotamme viihtyvyysremontista kohteen asukkaille vähintään puoli vuotta ennen remontin alkua. Järjestämme myös kaikissa remonttikohteissa asukastilaisuuden ennen töiden alkua.

Miltä muutos näyttää? Entä miten remonttia valvotaan?

Katso videolta, miten viihtyvyysremontti toteutetaan ja miten sitä valvotaan.
  Alla voit selailla ennen ja jälkeen kuvia viihtyvyyremontoidusta kohteesta.
  
  
Eteinen_ennen_viihtyvyysremonttia eteinen_viihtyvyysremontin_jalkeen Kylpyhuone_ennen_remonttia Kylpyhuone_viihtyvyysremontin_jalkeen Sauna_ennen_viihtyvyysremonttia Sauna_viihtyvyysremontin_jalkeen Makuuhuone_ennen_remonttia Makuuhuone_viihtyvyysremontin_jalkeen WC_ennen_remonttia WC_viihtyvyysremontin_jalkeen Keittio_ennen_remonttia Keittio_viihtyvyysremontoituna viihtyvyysremonttikohde viihtyvyysremontti-before-after viihtyvyysremontti-kylpyhuone-ennen-jälkeen-1920x700