Siirry sisältöön

Asuntosäätiö

Asuntosäätiö mahdollistaa hyvää asumista ja onnellisia koteja. Tarjoamme yhtenä suurimpana kotimaisena asuinkiinteistöjen omistajana koteja yli 30 paikkakunnalla Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä on vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

Hyvä koti kaikille

Visionamme on olla kohtuuhintaisen asumisen ykkösvalinta. Sen eteen teemme päivittäin työtä arvojemme mukaisesti. Strategiamme päämääränä on alan tyytyväisimmät ja pitkäaikaisimmat asiakkaat.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on kaiken toimintamme ytimessä ja yksi kantavista arvoistamme. Toimimme rehellisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti. 

Historiamme

Asuntosäätiö perustettiin kansalaisjärjestöjen toimesta vuonna 1951 vastaamaan asuntopulaan. Työ alkoi puutarhakaupungin, Espoon Tapiolan rakennuttamisella.

Asuntosäätiön hallinto

Asuntosäätiö sr -konsernin emoyhtiö on Asuntosäätiö, joka omistaa kokonaan kaikki tytäryhtiöt. Konsernin päättäviä elimiä ovat johtoryhmä, hallitus ja valtuuskunta. 

Vuosikertomus

Tutustu Asuntosäätiön ensimmäiseen vastuullisuusraportin sisältämään vuosikertomukseen.

Me kumppanina

Kehitämme viihtyisiä ja kestäviä kortteleita yhdessä kumppaneiden ja muiden toimijoiden kanssa. Käynnistämme vuosittain noin 400 uuden asunnon tuotannon.

Töihin meille?

Asuntosäätiöllä työskentelee yli 150 asumisen ja rakentamisen ammattilaista. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja panostamme osaamisen kehittämiseen.