Siirry sisältöön

Asuntosäätiö

Asuntosäätiö mahdollistaa hyvää asumista ja onnellisia koteja. Tarjoamme yhtenä suurimpana kotimaisena asuinkiinteistöjen omistajana koteja Suomessa yli 32 paikkakunnalla. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille. Emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

Hyvä koti kaikille

Visionamme on Parasta asumista elämän eri vaiheisiin. Sen eteen teemme päivittäin työtä arvojemme mukaisesti. Strategiamme päämääränä on alan paras asiakaskokemus.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on kaiken toimintamme ytimessä ja yksi kantavista arvoistamme. Toimimme rehellisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti. 

Asuntosäätiön historia

Asuntosäätiö perustettiin kansalaisjärjestöjen toimesta vuonna 1951 vastaamaan asuntopulaan. Työ alkoi puutarhakaupungin, Espoon Tapiolan rakennuttamisella.

Asuntosäätiön hallinto

Asuntosäätiö sr -konsernin emoyhtiö on Asuntosäätiö, joka omistaa kokonaan kaikki tytäryhtiöt. Konsernin päättäviä elimiä ovat johtoryhmä, hallitus ja valtuuskunta. 

Vuosikertomus

Tutustu Asuntosäätiön ensimmäiseen vastuullisuusraportin sisältämään vuosikertomukseen.

Me kumppanina

Asuntosäätiö kehittää viihtyisiä ja kestäviä kortteleita yhdessä kumppaneiden ja muiden toimijoiden kanssa. Käynnistämme vuosittain noin 400 uuden asunnon tuotannon.

Tule meille töihin

Asuntosäätiöllä työskentelee noin 140 asumisen ja rakentamisen ammattilaista. Panostamme osaamisemme kehittämiseen ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista. Lue, millaista meillä on olla töissä!