Siirry sisältöön

Tietoa asokodin asukkaalle

Näiltä sivuilta löydät tietoa asokotien vastikkeista, kunnossapidosta ja peruskorjauksista. Tutustu myös asukkaiden etuihin!

Vastikkeet

Asokodin asukkaan kuukausittainen käyttövastike koostuu hoito- ja perusvastikkeesta.

Remontointi ja kunnossapito

Isännöinti ja huolto vastaavat talosi ja pihapiirisi kunnossapidosta. Tutustu myös asukkaalle kuuluviin kodin ja pihanhoidon tehtäviin sekä remontointia koskeviin ohjeisiin.

Peruskorjaukset

Parannamme asuntojemme asumismukavuutta ja viihtyvyyttä peruskorjausten avulla.

Man

Pitkäaikaisen asukkaan palkitseminen

Tarjoamme pitkäaikaisille asukkaillemme erilaisia kodin viihtyvyyttä lisääviä Asoetuja.

Asiakasedut

Asuntosäätiön asukkaana saat useita arkea helpottavia lisäpalveluita ja rahanarvoisia asiakasetuja.

Kotikulma

Kotikulmassa voit tehdä esimerkiksi vikailmoituksen tai muutostyöilmoituksen sekä lukea taloosi liittyvät ajankohtaiset tiedotteet.  

Asumisoikeuslain uudistus

Uusi asumisoikeuslaki muutti järjestysnumerojen haun ja lisäsi asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia. Muutoksilla halutaan varmistaa, että asumisoikeusasuminen on toimiva, kohtuuhintainen ja houkutteleva asumismuoto myös tulevaisuudessa.

Palvelukeskus auttaa 24/7

Laura Kauppinen vastaa asukkaiden palvelupuhelimeen ja ratkaisee kuukausittain satoja arjen pulmia. Mitä ne ovat ja miten ne selviävät?

Uusi koti yli 55-vuotiaalle

Asumisoikeusasunto 55-vuotiaalle ja sitä vanhemmalle on turvallinen ja taloudellisesti riskitön koti. Varallisuusraja ei vaikuta hankintaan toisin kuin nuoremmilla.

Asuntosäätiön asukas Tiina Lausjärvi. Kuva: Heidi Strengell.

Onnellisten vuosien talo

Tiina Lausjärvi vietti tässä rivitalossa onnelliset vuodet perheasunnossa, muutti välillä pois ja palasi eläkkeellä takaisin.

Asokodin vaihtaminen

Pohditko asunnon vaihtoa? Asumisoikeusasuntojen asukkaat voivat vaihtaa asuntoja keskenään. Vaihtopörssimme auttaa vaihtokumppanin löytämisessä!

Tutustu uudiskohteisiin

Haluatko upouuteen kotiin? Sivuiltamme löydät rakenteilla ja suunnitteilla olevat asuntomme. Voit myös tilata lisätietoja kohteista, jotka eivät vielä ole myynnissä.

Palvelukeskus palvelee Asuntosäätiön asukkaita 24/7

Vuokrakodit

09 4246 9339