Siirry sisältöön

Tietoa asokodin asukkaalle

Näiltä sivuilta löydät tietoa asokotien vastikkeista, kunnossapidosta ja peruskorjauksista. Tutustu myös asukkaiden etuihin!

Vastikkeet

Asokodin asukkaan kuukausittainen käyttövastike koostuu hoito- ja perusvastikkeesta.

Remontointi ja kunnossapito

Isännöinti ja huolto vastaavat talosi ja pihapiirisi kunnossapidosta. Tutustu myös asukkaalle kuuluviin kodin ja pihanhoidon tehtäviin sekä remontointia koskeviin ohjeisiin.

Peruskorjaukset

Parannamme asuntojemme asumismukavuutta ja viihtyvyyttä peruskorjausten avulla.

Man

Pitkäaikaisen asukkaan palkitseminen

Tarjoamme pitkäaikaisille asukkaillemme erilaisia kodin viihtyvyyttä lisääviä Asoetuja.

Asiakasedut

Asuntosäätiön asukkaana saat useita arkea helpottavia lisäpalveluita ja rahanarvoisia asiakasetuja.

Kotikulma

Kotikulmassa voit tehdä esimerkiksi vikailmoituksen tai muutostyöilmoituksen sekä lukea taloosi liittyvät ajankohtaiset tiedotteet.  

Asokodin vaihtaminen

Pohditko asunnon vaihtoa? Asumisoikeusasuntojen asukkaat voivat vaihtaa asuntoja keskenään sekä asumisoikeuskohteen sisällä.

Vesa Heimo: Tunsimme heti, että tämä asokoti on meille tarkoitettu

Asokoti rivitalossa on ollut Vesa Heimon perheen elämäntilanteeseen sopiva ratkaisu. Omistusasuntoon perheellä ei ollut varaa, sen sijaan asumisoikeusmaksuun otettu laina oli mahdollinen. Asuinalue on turvallinen lapsille ja palvelut lähellä.

Asumisoikeuskoti on edullinen – ja samalla säästöni karttuvat

Oikeustieteen opiskelija Elias Valikainen, 25, löysi Rovaniemeltä nopeasti edullisen ja riittävän ison asumisoikeusasunnon. Asumisoikeusmaksun myötä nuori mies tulee säästäneeksi tulevaisuutta varten. Parasta kodissa on hänelle sopiva hinta, koko ja sijainti keskellä upeita urheilumaastoja.

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Asuntosäätiön palvelunumero

09 4246 9333

Autamme kaikissa asumiseen ja asunnon hakemiseen liittyvissä asioissa arkisin klo 9–13. Vikailmoituksiin liittyvissä asioissa palvelemme ympäri vuorokauden.