Siirry sisältöön

Meillä töissä

Tällä sivulla voit tutustua työntekijöidemme uratarinoihin sekä erilaisiin työtehtäviin Asuntosäätiössä.

Asumisneuvoja tukee asukkaita kaikissa elämänvaiheissa

Elina Sahikoski työskentelee Asuntosäätiöllä asumisneuvojana. Asumisneuvojan ydintehtävä on asumisen jatkumisen turvaaminen asukkaille. Elämänhallinnan heiketessä asukas saa tukea asumisneuvojalta ja haasteisiin pyritään löytämään yhdessä asukkaalle sopiva ratkaisu.

Ylläpitopäällikkö pitää huolta, että kiinteistöt pysyvät kunnossa

Timo Helvelahti työskentelee Asuntosäätiöllä ylläpitopäällikkönä. Koko teknisen isännöinnin tiimin tärkeimpiä tehtäviä ovat kiinteistöjen ja asuntojen kunnossapito. Laadusta ei Asuntosäätiöllä tingitä, vaan erilaiset korjaushankkeet tehdään aina huolella alusta loppuun.

Isännöitsijä Mirva Nieminen: ”Tässä työssä pitää ymmärtää ihmisiä ja olla reilu”

Isännöitsijä Mirva Nieminen kouluttautui isännöitsijäksi aikuisiällä. Nyt hän rakastaa työtään hallinnollisena isännöitsijänä. Elämänkokemus auttaa ymmärtämään erilaisia tilanteita, joihin työssä törmää. Millainen on isännöitsijän työpäivä?

Talotekniikan asiantuntija tietää, miten koti pysyy lämpimänä ja raikkaana

Talotekniikkapäällikkö Hannu Honkanen on paitsi huippuasiantuntija myös innokas urheilija ja kalamies. Hän kehittää talojamme ja pitää huolta siitä, että lämpö, ilma ja sähkö toimivat. Siksi kodeissamme on hyvä elää. Lue jutun lopusta myös, miten asuntojen sopiva äänitaso varmistetaan.

Asukasmanageri huolehtii asukkaiden äänten kuulumisesta

Pekka Kivistö työskentelee Asuntosäätiöllä asukasmanagerina. Asukasmanagerin tehtäviin kuuluu pitää yllä asukkaiden ja Asuntosäätiön välistä vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä. Työ on monipuolista ja se saa Kivistön viihtymään työssään. 

Myyntineuvottelija tarjoaa hyvää asumista kaikille

Laura Jaakkola työskentelee Asuntosäätiöllä asuntojen myynnin parissa. Oma koti merkitsee hänelle itselleen turvallisuutta ja pysyvyyttä. Työssään hän pääsee tarjoamaan tätä myös Asuntosäätiön asiakkaille.

Isännöitsijän tärkein tehtävä on pitää huolta viihtyvyydestä

Herkko Korhonen isännöi Helsingissä ja Vantaalla yhteensä 40 Asuntosäätiön kiinteistöä. Työssään Korhonen nauttii erityisesti siitä, että pääsee tapaamaan paljon erilaisia ihmisiä. Isännöitsijänä hänen tärkein tehtävänsä on pitää huolta siitä, että asukkaat viihtyvät kodeissaan.

Asuntosäätiö työntekijän silmin

Katso videolta, miten työntekijämme kuvailevat meillä työskentelyä