Siirry sisältöön

Miksi Asuntosäätiö?

Meidän kanssamme et ole pelkkä sukunimi ovessa. Olet sinä, asukkaamme. Olet meille se kaikista tärkein, ja me olemme olemassa sinua varten. Tervetuloa kotiin!

Asuntosäätiön kodeissa viihdytään

Koti on yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä. Meiltä voit löytää kodin eri elämänvaiheisiin niin asokodista, vuokrakodista tai omistuskodistakin. Tarjoamme erilaisia koteja yli 30 paikkakunnalla; kerros- ja rivitaloista paritaloihin, luhtitaloihin ja erillistaloihin.

Jo yli 33 000 suomalaista on valinnut Asuntosäätiön tarjoaman kodin. Tiesithän, että myös lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin koteihimme!

Paremman asumisen puolesta

Me uskomme, että onnellinen koti ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille. Asuntosäätiön perustivat vuonna 1951 kuusi kansalaisjärjestöä, jotka halusivat taklata asuntopulaa ja parantaa tavallisten ihmisten asuinoloja. Nämä kivijalat ohjaavat yhä toimintaamme.

Emme tavoittele voittoa, vaan käytämme kaikki vastikkeista ja vuokrista saadut tulot toimintamme kehittämiseen.

Etuja ja lisäpalveluja

Asukkaanamme käytössäsi on lisäpalveluita sekä monipuolisia asiakasetuja, jotka lisäävät asumisen mukavuutta ja piristävät vapaa-aikaa. Tarjoamme myös erilaisia etuja pitkäaikaisille asukkaillamme.

Apartment

Upouusia koteja

Käynnistämme vuosittain noin 400 uuden kodin rakennuttamisen. Aloita upouudesta kodista haaveilu, ja tutustu suunnitteilla ja rakenteilla oleviin asuntoihimme!

Onnella on osoite.

Yksi asia on selvä: koti on tärkein. Koti on enemmän kuin talo. Ja kun tarkemmin katsoo, koti on paljon enemmän kuin koti. Se on tunne turvallisuudesta, vapaudesta ja elämästä.