Siirry sisältöön

Miksi Asuntosäätiö?

Meidän kanssamme et ole pelkkä sukunimi ovessa. Olet sinä. Asukkaamme. Olet meille se kaikista tärkein ja me olemme olemassa sinua varten. Tervetuloa kotiin.

Asuntosäätiön kodeissa viihdytään

Koti on yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä. Meiltä voit löytää kodin eri elämänvaiheisiin asokodista, vuokrakodista tai omistuskodista. Tarjoamme koteja 32 paikkakunnalla; kerrostaloja, rivitaloja, paritaloja, luhtitaloja ja erillistaloja.

Jo yli 35 000 suomalaista on valinnut Asuntosäätiön tarjoaman kodin. Myös lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin koteihimme.

Paremman asumisen puolesta

Me uskomme, että onnellinen koti ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille. Asuntosäätiön perustivat vuonna 1951 kuusi kansalaisjärjestöä, jotka halusivat voittaa asuntopulan ja parantaa tavallisten ihmisten asuinoloja. Nämä kivijalat ohjaavat yhä toimintaamme.

Emme tavoittele voittoa, vaan käytämme kaikki vastikkeista ja vuokrista saadut tulot toimintamme kehittämiseen.

Etuja ja lisäpalveluja

Asukkaanamme käytössäsi on lisäpalveluita sekä monipuolisia asiakasetuja, jotka lisäävät asumisen mukavuutta ja piristävät vapaa-aikaa. Tarjoamme myös erilaisia etuja pitkäaikaisille asukkaillamme.

Upouusia koteja

Käynnistämme vuosittain noin 400 uuden kodin rakennuttamisen. Voit aloittaa haaveilun upouudesta kodista tutustumalla suunnitteilla ja rakenteilla oleviin asuntoihimme.

Onnella on osoite.

Yksi asia on selvä: koti on tärkein. Koti on enemmän kuin talo. Ja kun tarkemmin katsoo, koti on paljon enemmän kuin koti. Se on tunne turvallisuudesta, vapaudesta ja elämästä.