Verkkopalvelussamme on käyttökatko ma 13.2. klo 8 - ti 14.2. noin klo 10 järjestelmäuudistuksen vuoksi. Käyttökatkon aikana asumisoikeushakemusten lähetys ei ole mahdollista. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa häiriötä.

Siirry sisältöön

Asuntosäätiön uudiskohteet

Haluaisitko olla kotisi ensimmäinen asukas? Asuntosäätiöltä voit löytää upouuden kodin, etsitpä sitten asumisoikeus-, vuokra- tai omistusasuntoa.


Asuntosäätiön tavoitteena on aloittaa vuosittain noin 400 uuden asunnon rakennuttaminen. Uusien asumisoikeusasuntojen haku alkaa noin 1–1,5 vuotta ennen talon valmistumista ja vuokra-asuntoihin alkaa uusien asukkaiden haku noin 3 kk ennen talon valmistumista. Parhaiten saat tiedon haun tarkasta alkamisajankohdasta, kun liityt sivun lopusta löytyvälle uudiskohteiden postituslistallemme.

Myynnissä ja vuokrattavissa olevat uudiskohteemme

Suunnitteilla ja rakenteilla olevat uudiskohteet

Tutustu suunnitteilla tai rakenteilla oleviin asumisoikeus-, vuokra- ja omistuskohteisiimme ja ilmoittaudu postituslistalle saadaksesi lisätietoja haluamastasi kohteesta.

Nokia, Ketolanmäki, Annilankatu 1  |  Asokoti

Helsinki, Verkkosaari, Kalasatamankatu 32 (Asunto Oy Helsingin Capella)  |  Hitas

Helsingin Verkkosaareen on suunnitteilla Hitas-kohde, Asunto Oy Helsingin Capella, jonka arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2024. Hitas-asunnot tullaan arpomaan hakijoiden kesken: hakuajasta ilmoitetaan myöhemmin erikseen. Mikäli olet kiinnostunut tästä kohteesta, voit liittyä uudiskohteiden postituslistallemme tästä linkistä, jolloin saat tiedon sähköpostiisi hakuajan alkamisesta. HUOM! Postituslistalle yhteystietonsa jättäneet ja kiinnostuksensa ilmoittaneet eivät ole etusijalla tai automaattisesti mukana Hitas-asuntojen arvonnassa, vaan kaikkien hakijoiden tulee täyttää myöhemmin Asuntosäätiön verkkosivuilla julkaistava hakemus ja lähettää se hakuajan puitteissa.

Helsinki, Pasila, Kuormakatu 6 (Postipuisto)  |  Asokoti

Kangasala, Lamminrahka, Kyläpuunaukio 4  |  Asokoti

Helsinki, Verkkosaari, Verkkoneula 4 | Asokoti

Espoo, Finnoo, Hannuksenkuja 17 | Vuokrakoti

Kiinnostuitko uudiskohteesta, joka ei ole vielä myynnissä? Jätä yhteystietosi

Liity uudiskohteiden postituslistallemme, niin saat ensimmäisenä lisätietoa suunnitteilla ja rakenteilla olevista kohteista, jotka eivät ole vielä myynnissä tai vuokrattavissa.

Valitse, mistä uudiskohteista olet kiinnostunut. Voit valita useamman kohteen.

Haluaisitko muuttaa heti?