Siirry sisältöön

Kotielämää

Näiltä sivuilta löydät ideoita hyvään asumiseen ja viihtyisään kotiin. Mukana myös Kotimaisema-asukasmediamme ja ajankohtaiset uutiset.

Window

Kotimaisema-asukasmedia

Kotimaisema-asukaslehti jaetaan asukkaillemme kotiin. Pääset lukemaan Kotimaiseman näköislehteä ja artikkeleita myös verkossa.

Kotionnellisuus

Kodin sanotaan usein olevan maailman tärkein paikka. Kodista puhuttaessa keskitytään kuitenkin paljon koviin faktoihin, kuten kustannuksiin, sijaintiin ja neliöihin. Selvitimme, mikä merkitys kodilla on ihmisten onnellisuuteen.

Asokodin ovelta 50 metriä laiturille – tämän takia kannatti muuttaa

Lappeenrantalaisen Oili Capobiancon lempipaikka on rannalla vain 50 metrin päässä kotiovelta. Sama laituri innosti myös Auli-siskon muuttamaan lähelle.

Pihatuttavuudesta syntyi ystävyys – ”Kaikilla pitäisi olla oma Make”

Kun keravalaiset naapurukset Jenni ja Make kyläilevät toistensa luona, he vaihtavat kuulumisia ja pohtivat parisuhteita. Pihatuttavuudesta on kasvanut aito ystävyys.

Näin puhdistat liesituulettimen

Liesituulettimen puhdistus kannattaa viimeistään silloin, kun kodin ilma tuntuu tunkkaiselta ja liesituulettimessa näkyy tahmeaa rasvaa. Rasvasuodattimen puhdistus on ydinasia.

Näin puhdistat lattiakaivon

Lattiakaivon puhdistaminen on keskeinen osa kylpyhuonetilojen puhtautta ja ylläpitoa. Lattiakaivon siistiminen onnistuukin kätevästi esimerkiksi kylpyhuoneen lattian pesemisen yhteydessä.

Näin Asuntosäätiön taloissa säästetään energiaa – mukavuudesta ei tingitä

Asuntosäätiössä tehdään paljon töitä sen eteen, jotta talomme olisivat energiapihejä. On yksi asia, josta emme tingi. Mukava asuminen. Miten se on mahdollista? Kiinteistöpäällikkö Teemu Jalomäki ja talotekniikkapäällikkö Hannu Honkanen vastaavat.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat suoraan sähköpostiisi vinkkejä asumiseen sekä uusimmat tiedot eduista ja palveluistamme.