Siirry sisältöön

Kotielämää

Näiltä sivuilta löydät ideoita hyvään asumiseen ja viihtyisään kotiin. Mukana myös Kotimaisema-asukasmediamme ja ajankohtaiset uutiset.

Window

Kotimaisema-asukasmedia

Kotimaisema-asukaslehti jaetaan asukkaillemme kotiin. Pääset lukemaan Kotimaiseman näköislehteä ja artikkeleita myös verkossa.

Kotionnellisuus

Kodin sanotaan usein olevan maailman tärkein paikka. Kodista puhuttaessa keskitytään kuitenkin paljon koviin faktoihin, kuten kustannuksiin, sijaintiin ja neliöihin. Selvitimme, mikä merkitys kodilla on ihmisten onnellisuuteen.

Kierrätys innostaa! – Asukkaat kehittivät oman kierrätyshuoneen Ruoholahteen

Ruoholahdessa asukkaat ovat kehittäneet parhaille ”roskille” mainion kierrätyshuoneen. Kävimme kylässä ja kysyimme vinkkejä kotien jätehuoltoon.

Näin puhdistat liesituulettimen

Liesituulettimen puhdistus kannattaa viimeistään silloin, kun kodin ilma tuntuu tunkkaiselta ja liesituulettimessa näkyy tahmeaa rasvaa. Rasvasuodattimen puhdistus on ydinasia.

”Hei, mitä kuuluu?” on hyvä alku

Naapurustolla on iso merkitys ihmisen turvallisuuden tunteelle ja hyvinvoinnille. Jos jokin asia kotiympäristössä jatkuvasti ärsyttää, harmittaa tai pelottaa, sillä voi olla monenlaisia vaikutuksia. Hyvä tunnelma syntyy pienistä arjen teoista, ja siihen voi jokainen vaikuttaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat suoraan sähköpostiisi vinkkejä asumiseen sekä uusimmat tiedot eduista ja palveluistamme.