Siirry sisältöön

Asuntosäätiö työpaikkana

Tällä sivulla voit tarkastella avoimia työpaikkoja ja tutustua meihin työnantajana. Asuntosäätiöllä työskentelee yli 150 asumisen ja rakentamisen ammattilaista, jotka tekevät yhteistyötä yli tiimirajojen. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä paremman asumisen puolesta.

Panostamme osaamisemme kehittämiseen

Panostamme henkilöstön ammattitaidon ylläpitoon järjestämällä valmennuksia ja kannustamalla henkilöstöä osallistumaan ammattitaitoa kehittäviin koulutuksiin. Huolehdimme myös esihenkilötyön säännöllisestä kehittämisestä.

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista

Tarjoamme henkilöstöllemme tavallista kattavamman työterveyshuollon, laajan terveysturvavakuutuksen sekä hammashuoltoedun. Tuemme henkilöstön urheilu- ja virkistystoimintaa, jonka käytännön organisoinnista vastaa vapaa-ajan toimikunta. Haluamme panostaa myös tiimien hyvinvointiin ja yhteishenkeen tukemalla yhteistä toimintaa.

Meillä on käytössämme hieronta-, kulttuuri-, liikunta- ja lounasedut sekä loma-asunto, jota henkilökuntamme voi vuokrata. Toimitiloissamme on myös kuntosali.

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tässä avoimista työpaikoistamme.

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos meillä vapautuu sinulle sopiva tehtävä.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja

Asuntosäätiö on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat vastuullisen työpaikan ja kesäduunin periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta mahdollisimman hyvän kesätyöntekijälle ja työnantajalle.

Vastuullinen kesäduuni -logo.

Asuntosäätiöllä Future Workplace -sertifikaatti

Asuntosäätiölle on myönnetty Future Workplaces -sertifikaatti poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Sertifikaatti myönnetään organisaatioille, joiden yrityskulttuuria on johdettu erinomaisella työntekijäymmärryksellä.

Future Workplaces -sertifikaatti ansaitaan Siqni-henkilöstökyselyn perusteella. Siqni-kysely kartoittaa, mitkä ovat yrityksen työntekijöille merkityksellisimpiä tekijöitä työssä, ja miten nämä merkityksellisimmät asiat toteutuvat nykyisessä työyhteisössä.

Logo, jossa lukee "Future Workplaces".

Ota yhteyttä

henkilöstöpäällikkö

Minna Saarni

henkilöstöpäällikkö

Tapio Pussila