Siirry sisältöön

Asumisoikeushakemuksen muokkaaminen

Pääset muokkaamaan aiemmin lähettämääsi asumisoikeushakemusta alla olevasta painikkeesta. Voit esimerkiksi lisätä tai poistaa asuntoja tai lisätä järjestysnumeron hakemuksellesi. Voit myös jatkaa hakemuksesi voimassaoloa tai poistaa hakemuksesi. Asuntohakemus asumisoikeusasuntoihin on voimassa 12 kuukautta.

Jos olet hakenut asokotia uudiskohteesta, teethän muokkaukset hakemukselle kohteen hakuajan aikana. Emme huomioi uudiskohteiden haussa hakemuksia, joita on muokattu hakuajan päättymisen jälkeen tai joista puuttuu järjestysnumero.


Huomioithan, että vuokra-asuntojen hakemusta ei voi muokata.

Rekisteröityminen ja kirjautuminen hakemuksen muokkaus -palveluun

Ensimmäisellä käyttökerralla palveluun pitää rekisteröityä omilla verkkopankkitunnuksilla. Jatkossa pääset kirjautumaan helposti omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjätunnuksen luomista varten tarvitset sähköpostiosoitteen. Vaihtoehtoisesti voit tunnistautua hakemuksen muokkaukseen pankkitunnuksin.

Huomioitavaa: hakemuksen muokkausjärjestelmä on vaihtunut 08/2019. Vanhat käyttäjätunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä, vaan palveluun pitää rekisteröityä uudelleen käyttäjätunnusten luomista varten.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksen muokkaamisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu ma-pe klo 9-14