Siirry sisältöön

Asumisoikeushakemuksen muokkaaminen


Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset järjestysnumeron, joka haetaan Asumisen kehitys- ja rahoittamiskeskus Arasta.

  • Asumisoikeushakemusta muokataan Kotikulma-asiointipalvelussa.
  • Voit lisätä järjestysnumeron aiemmin tekemällesi hakemukselle sekä muokata tai poistaa hakemiasi asuntoja. Voit muokata vain voimassa olevia hakemuksia.
  • Jos haluat lisätä uusia kohteita hakemuksellesi, tee uusi erillinen hakemus asuntosaatio.fi-verkkopalvelussa.
  • Huomioithan, että vuokra-asuntojen hakemusta ei voi muokata.

Ensirekisteröityminen

Hakemuksen muokkausjärjestelmä on vaihtunut 14.2.2023. Vanhat käyttäjätunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä, vaan palveluun pitää rekisteröityä uudelleen käyttäjätunnusten luomista varten. Luo käyttäjätunnukset tunnistautumalla palveluun pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Käyttäjätunnuksen luomista varten tarvitset sähköpostiosoitteen.

Kirjautuminen

Kun olet luonut uudet käyttäjätunnukset 14.2.2023 jälkeen, pääset jatkossa kirjautumaan hakemuksen muokkaukseen helposti omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Huomioithan, että voit muokata vain voimassa olevia hakemuksia. Jos hakemuksesi ei ole enää voimassa, tee uusi asuntohakemus.

Helpdesk

Ota meihin yhteyttä!

Asuntosäätiön palvelunumero

09 4246 9333

Autamme kaikissa asumiseen ja asunnon hakemiseen liittyvissä asioissa arkisin klo 9–13. Vikailmoituksiin liittyvissä asioissa palvelemme ympäri vuorokauden.