Siirry sisältöön

Asumisoikeushakemuksen muokkaaminen


Asumisoikeusasunnon hakua varten tarvitset järjestysnumeron, joka haetaan 1.9.2023 alkaen Asumisen rahoittamiskeskus ARAsta. Kunnan järjestysnumerolla tehty hakemus on voimassa 31.12.2023 asti ja ARAn järjestysnumerolla tehty hakemus kaksi vuotta.

  • Voit lisätä järjestysnumeron aiemmin tekemällesi hakemukselle sekä muokata tai poistaa hakemiasi asuntoja. Voit muokata vain voimassa olevia hakemuksia.
  • Jos haluat lisätä uusia kohteita hakemuksellesi, tee uusi erillinen hakemus.
  • Huomioithan, että vuokra-asuntojen hakemusta ei voi muokata.
  • Huom! Hakemuksen muokkausjärjestelmä on vaihtunut 14.2.2023. Vanhat käyttäjätunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä. Rekisteröidy uuteen palveluun käyttäjätunnusten luontia varten.

Ensirekisteröityminen

Hakemuksen muokkausjärjestelmä on vaihtunut 14.2.2023. Vanhat käyttäjätunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä, vaan palveluun pitää rekisteröityä uudelleen käyttäjätunnusten luomista varten. Luo käyttäjätunnukset tunnistautumalla palveluun pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Käyttäjätunnuksen luomista varten tarvitset sähköpostiosoitteen.

Kirjautuminen

Kun olet luonut uudet käyttäjätunnukset 14.2.2023 jälkeen, pääset jatkossa kirjautumaan hakemuksen muokkaukseen helposti omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Huomioithan, että voit muokata vain voimassa olevia hakemuksia. Jos hakemuksesi ei ole enää voimassa, tee uusi asuntohakemus.

Helpdesk

Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Asiakaspalvelun puhelin ma-pe klo 9-13

Vastaamme sähköposteihin noin 2-3 arkipäivän sisällä.